2777
2789
عنوان

مامانا يه لحظه بياين لطفا

58 بازدید | 2 پست

مامانا شماكه باردارين يا قبلا باردار بودين كار خونه تا چه حدى انجام مى دادين؟كمر درد مى گرفتين؟

من همش نگرانم زياد هم كار نمى كنم ولى نگرانم كه اتفاقى بيفته

درداى باردارى تا چه حد طبيعيه؟

کار خونه در حد غذا پختن و ظرف شستن، جاروبرقیم شوهرم می کشید .کلا کارای خونه سبکه،شدیدا کمردرد داشتم حتی از صبح تا شب می خوابیدم بدتر میشد،اتفاقا کارای سبک خونه رو انجام دادن بهتره

والا ی روز جو گیر شدم و از صبح کارای خونه رو انجام دادم ..آخرش داشتم حیاط و میشستم ..دور از جون شما افتادم به خونریزی..خدا کمکم کرد بچم موند..ولی بعدش خیلی رعایت کردم دکترم‌گفت استراحت مطلق تا هفت ماه 

ولی از شش ماه به بعد خودم کارامو کم کم انجام دادم..شوهرم همکاری نمیکرد کسی هم‌ نبود کمک دستم

دکتر میگفت جارو کشیدن زیاد اوایل بارداری باید خیلی کم باشه

یادمه نشسته جارو میکشیدم‌اتاقا رو

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.