بعضیا درست میکنن خوووش رنگ و لعاب دار واسه من لعاب دار ک نمیشه هیچ انقدر رب میمالم ک بوی رب میده ...سیب زمینی رو سرخ میکنن بعدکی قاطیش میکنن ک هم سیب زمینیاشون رنگ خورش میشه هم مزه خامی نمیده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من که دیدم با سینه مرغ درست میکنن و اندازه گوشت خورشتی تیکه میکنن مرغ رو ینی کوچولو کوچولو تو خورشت باید باشه وگرنه تو قیمه ران مرغ باشه به اون بزرگی بنظر بد شکل میشه.. من قیمه بلد نیستم ولی برا اینکه سیب زمینی خوب سرخ کنی پهن و درشت خرد کن و قبل سرخ کردن بذار تو آب بجوشه بعدش سرخ کن رو ماهیتابم در نذار زیر گازم کم کن تا کم کم خودش سرخ بشه
من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!
من مرغ رو اول یه جوش میزنم اون اب و میریزم بعد با پیاز تفتش میدم لپه رو که نیم پز کردم با مرغ یه تفت میدم رب و سرخ میکنم و بعد اب جوش رو بهش اضافه میکنم و داخل خورش میریزم ' واسه لعاب دار شدن خورش قیمه جو پرک شده رو اسیاب میکنم وًیه قاشق به خورش اضافه میکنم حسابی لعاب دار و غلیظ میشه