2777
2789
عنوان

خسته ام از غذاهای تکراری😭😭شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترشی تره گوجه تره سیبزمینی تره بادمجان تره ترشقلی سبترشی بادمجان کباب میرزا قاسمی عدسپلو شفید پلو لوبیا پلو همه با پنیربرشته کشک بادمجان سیبزمینی و گوجه ذغالی سیبزمینی تخم مرغ ذغالی با جعفری و فلفل و دوغ  انواع دلمه بادمجون و سیبزمینی و گوجه فلفلدلمه

ماکرونی سوپ سبری سوپ مرغ انواع اش  لازانیا 

و...... کلی غذای غییر گوشتی و مرغی وماهی هستش 

البته شوهرم به هیچی نه نمیگه

خوراک کدو تنبل کدو خرشتی بادمجون ورقه با تخ مرغ -.لوبا با قارچ بدون قارچ  . لوبیااملت... عدسی .. کوکو استامبولی کوکو سبزمینی  کوکو سبزی  همه اینا بقول شما اقتصادی هستش یه چیزی که هم من و هم شوهرم عاشقشیم برنج از نهار زیاد مونده باشه میریزم تو یه ماهیتابه بزرگ یه کوشه ماهی تابه ستا چهارتا تخمرغ با سبزی سرخکرده از قبل قرمه سبزی میشکونم هم میزنم با روغن یه مقدار که پخت با کل برنج هم میزنم که سبزی پخش بشه اینو با دوغ میزنیم خیلی میچسبه

عزیزم خیلی سخته  واقعا! شاید میخواد خودشو از اونا سوا بدونه و با اینکار میخواد خودشو اروم کنه!& ...

اتفاقا اونا هر کاری کنن اصلا به چشمش نمیاد میاد از من ایراد میگیره ،اوایل ازدواج کرده بودم سینکشون انقدر سیاه بود که اصلا دلم برنمیداشت توش ظرف شسته بشه همیشه وایتکس میگرفتم وایتکس میزدم برق میغتاد بعد ظرف میشستم تازه این یه موردشه ،خواهرش تو خونه رو فرش ناخن میگیره ،بعد چنین آدمی بیاد ایراد منو بگیره

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!