2777
2789

خونه مادرشوهرمم اما مادرشوهرم نیستش شوهرم گفته واسه شام ماهی بخارپز درست کنم چه جوری درست کنم خوشمزه بشه ممنون میشم هرکی کمکم کنه

حس وحالم عالیه⁦😊🌺

همه چیز برمیگرده به طریقه مزه دار کردنش و موادی که بکار میگیری دیگه 

چون بخار پز که حین پخت نمیشه چیزی اضاف کرد 

من که نه خوردم نه درست کردم‌

📍 ایـن حسـاب کـاربـری واگـذار شـده اسـت 📍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با نمک و فلفل و زردچوبه و یکم آرد و لیمو و اویشن بریز تو زیپ‌کیپ خوب تکون بده بذار مزه دار شه بعد بذارش تو تابه یکم چرب کن تابه رو ی استکانم آب بریز درشو بذار زیرشو زیاد کن تا بخار کنه بعد کم کن بذار بپزه یواش....دیدی پخت درشو بردار آبش کشیده شه

من بخار پز نكردم ولي پرتقال و كرفس رو چيدم ته ماهي تابه بعد ماهي رو روش گذاشتم،بعد پخت ي بوي مطبوع پرتقال و كرفس ميده خوب ميشه...تو فر هم كه تا دلت بخواد گذاشتم بدون روغن ...از طرف پوستش بذار كه گوشتش نچسبه اونم خيلي خوشمزه ميشه

یا میتونی فلفل دلمه رنده کنی یکم آبش دربیاد بعد با نمک قاطی کنی ....بعد بریزی تو تابع ماهیو بذاری روش دوباره روی ماهیو از همون مواد نمک و فلفل رنده شده بپوشونی و بپزی....واسه طعم دار کردن ی ادویه هست واسه مرغ و ماهی ک خوشمزه میکنه

من زیاد بخار پز میکنم یه پیاز خرد کن نمک فلفل زد چوبه بزن یکم روغن بریز و یکم آبلیمو و آب در تابه رو بذار زیرشم کم کن اگه گشنیز هم داری بریز توش میتونید به جای آبلیمو  سرکه بالزامیک هم بریزی اگرم به بوی ماهی خیلی حساسین یه سیر توش خرد کن