2777
2789
عنوان

کمککککک****.جهازبرون****.کمککککک.*****

248 بازدید | 21 پست

دوستان سلام به کمک نیاز دارم 

من وسایل برقیمو .ساید .ماشین لباسشویی .وسایل برقی آشپزخونه .همه رو نقره ای مشکی گرفتم 

منتها میخوام سماور برقیمو سفید بگیرم .هم چون به نظرم خشگله هم پاسماوری هام سفیده .البته خطای ظریف مشکی هم داره .  

البته رنگ مشکیشم هست که با وسایلم ست بشه .

به نظر شما اگه سفید بگیرم تناقض ایجاد نمیشه ؟زشت به نظر نمیرسه ؟

کسی این کارو کرده ؟

کی لوازشم نقره ای هستش و چطور ست کرده ؟

ممنون میشم کمک کنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کابینتم سفیده وسایل برقی هم سیلور و مشکی

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

به نظرم یخچال و گاز و ماشین ظرفشویی اینا مهمه ست باشه ولی دیگه کلا فقط از دو رنگ تو آشپزخونه استفاده شده باشه خوب نیست خود طراح های داخلی میگن ست کردن سه رنگ بهتره 

من باشم ست میگیرم بعدا پشیمون میشی که اون یه دونه چرا فرق داره بعدم سماور و مگه با پا سماوری باید ست ...

یعنی سماورم مشکی باشه پا سماوریم اینای که عکسشونو گذاشتم باشه زشت نمیشه؟؟؟