بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به نظرم رسید اگر هروز با تاپیک جدید ادامه مسیر قدرت فن بیان را بنویسم بهتر باشد. تعداد نفرات بیشتری بتوانند استفاده کنند.
دوستان هرکسی علاقه داشت تاپیکهای قبلی هم با همین عنوان میباشد.
قدم اول مطالعه فراوان
قدم دوم بالا بردن اعتماد به نفس
قدم سوم و مهمترن تقویت ذهن
قدم دوم و سوم سربالایی مسیر هستند و نیاز به تمرین زیادی دارند.
بالا بردن اعتماد به نفس مهمترین لازمه اش شناخت نقاط ضعف و قوت و استعدادهای خودت می باشد و تلاش برای از بین بردن نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت و استعداد ها می باشد و جایگزین مناسب برای نقاط ضعف. مثلاً شخص خود من مبتلا به اختلال یادگیری هستم ولی این اختلال نتوانست جلوی پیشرفت و موفقیت آن را بگیرد. ولی هیچ وقت اعتماد به نفس را با غرور یا تکبر اشتباه نگیرید اعتماد به نفس انسان را از هر لحاظ مثبت اندیش و آرام می کند ولی غرور و تکبر انسان را منفی باف و عصبی و پرخاشگر میکند و هیچ وقت سعی نکنید برای مخفی کردن نقاط ضعف خود ضعف های دیگران را به زبان بیاورید چون این عمل باعث شکست خودتان پیروزی دیگران میشود مثال واضح و روشن شکسته خرگوش از لاک پشت در مسابقه سرعت.
هیچ وقت اغراق آمیز در مورد مسائل و اتفاقات صحبت نکنید چون این مسئله باعث به وجود آمدن نگرش منفی در طرف مقابل و انعکاس همین انرژی روی اعتماد به نفس خود شما تاثیر می گذارد و باعث بروز تیک های عصبی در خود شما می شود.
هرگز کسی را مسخره نکنید و از کلمات زشت و تیکه کلام های بی معنی استفاده نکنید مهمتر از همه غیبت نکنید مهمترین دلیل برای غیبت نکردن جدا از گناه بودنش باعث می شود خود شخص به اشتباهات خودش اعتراف کند چه بسا برای مهیج کردن صحبت مطالبی را بازگو کنید که تمام شخصیت و منش شما را زیر سوال ببرد و به شدت باعث بی اعتمادی افراد نسبت به شما می شود.
شاید در ذهن خود تصور کنید که من دارم شما را نصیحت می کنم ولی رعایت کردن همه این مسائل باعث می شود که وقتی در جمعی وارد میشویم از همان لحظه ورود لایک دریافت کنید که مهمترین عامل بالا رفتن اعتماد به نفس می شود.
همیشه لبخند بزنید و با لبخند صحبت کنید لبخند باعث آرامش مغز و از بین رفتن ترس ها و استرس ها می شود که بتوانید در اوج هیجان بدون لرزش صدا صحبت کنید.
خسته نباشد تمرین این جلسه هر تاپیک که باز کردین نظرات دیگران را بادقت و کلمه به کلمه بخوانید و برای اظهار نظر مودبانه و کامل نظر دهید😉👵
یا الله یا الله یا الله
در سرنوشت دنیا و آخرت فقط شکرنعمتهایت و حب محبانت قراربده و درود بفرست بر محمد(ص) و خاندانش وبرای ما بخواه تا کسب علم و دانش برای به کمال رسیدنمان باشد.
آمین آمین آمین