2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه امیدی ندارم

منم دقیقا همون ماهی که دیگه امیدی نداشتم باردارشدم، ماه قبلش جواب ازمایشم مشکوک بود، کم پیش میاد مشکوک باشه ومثبت نشه، ولی همون روز پریود شدم وجواب ازمایش منفی بود، انقدرگریه کردم گفتم دیگه بچه نمیخوام خدا، از لحاظ روحی واقعا بهم ریخته بودم، ولی ماه بعدش باردارشدم، ببین همین فکر کردن واسترس ها باعث میشه باردارنشی، روزهای نزدیک تخمک گذاریت ویتامین ای بخور، یک شب درمیون بعد پاک شدنت رابطه داشته باش، حتما بعد رابطه  صبر کن ویکم پاهاتوبالابگیر، موقع رابطه اصلااااا به بچه دارشدن فکر نکن

منم دقیقا همون ماهی که دیگه امیدی نداشتم باردارشدم، ماه قبلش جواب ازمایشم مشکوک بود، کم پیش میاد مشک ...

چقد بد عزیزم

مرسی حتما رعایت میکنم البته رعایت میکنم همشو فقط ویتامین eنمیخورم 

ان شالله صحیح سالم زایمان کنی 

برای مادر شدنم دعا کنید❤
بچها من موعدم با احتساب 28 روز دیروز بوده ولی تا الان پ نشدم.یه مقدار هم رازیانه اوایل خوردم...ممکنه ...

چن روز صبر کن چون کیست داری 

بعدش باید بری سونو احتمالا دکتر تا خیالش راحت نشه بهت امپول نمیده که پریود بشی

برای مادر شدنم دعا کنید❤
منم به فکرش نبودم از بس دکتره بهم گف خیلی دل بستم به این که هست

کدوم دکتری با این قاطعیت بهت گفته.مگه ازمایش دادی مگه بی بی گذاشتی؟؟؟

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)
کدوم دکتری با این قاطعیت بهت گفته.مگه ازمایش دادی مگه بی بی گذاشتی؟؟؟

نه رفتم سوال کردم ازش که لک دیدم بعد علائمو پرسید گفت لک لانه گزینی استراحت کن تا وقت پریودت گذشت آز بده حتی میگف انقد علائمت زیاده اگه دوقلو بود تعجب نکن 

برای مادر شدنم دعا کنید❤
نه رفتم سوال کردم ازش که لک دیدم بعد علائمو پرسید گفت لک لانه گزینی استراحت کن تا وقت پریودت گذشت آز ...

نه بابا این چ حرفیه.عزیزه من دکترا حتی سونو و ازمایش هم که میدی میگن تا صدا قلب نشنیدی به کسی نگین.عزیزه من صبر کن یه هفته از پریودیت بگذره بعد بی بی بزن الان زوده.شاید لقاح دیر صورت گرفته باشه.

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)
نه بابا این چ حرفیه.عزیزه من دکترا حتی سونو و ازمایش هم که میدی میگن تا صدا قلب نشنیدی به کسی نگین.ع ...

چی بگم والا فعلا راهی جز صبر کردن ندارم

برای مادر شدنم دعا کنید❤