2777
2789
عنوان

کم تحرکی اسپرم😢

120 بازدید | 4 پست

همسرم تحرک اسپرمش صفره..کسی میدونه که درمان میشه یانه؟؟تاحالا کسی باردارشده با این وضعیت؟؟چه دارویی باید مصرف کرد؟؟؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

شوهر منم همین مشکل داشت البته اون تعدادشم کم بود چند ماه درمان کردیم کلی داروی خارجی مصرف کرد و آمپول زد آخرشم پولمون تموم شد شوهرم خوب نشد ولش کردیم البته نمیگم اصلا تغییر نکرد اما نرمال نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم شوهر منم ضعيفه تا خوب نشه احتمالش خيلي كمه دكتر به شوهرم كلي وبتأمين زاده وولمن واينا گفت روزي يه ساعت يخ بزاره روبيضه هاش نهود ودنبلان كنجد وگرمي بخوره

آیهان عشق مامانه😍