نورا۱۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1722 عنوان موهام کمه و خشک چه کنم 141 بازدید | 7 پست بچه ها موهای من نازکه و کم پشت هم هس راستشخشک هم هس سعی میکنم دیر به دیر بشورم خشک نشه امتحان کردم یه هفته هم نشستم ولی روز به روز خشک تر میشهچه کنم 🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷 1397/08/15 | 00:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49248 موهای منم نازک و کم پشت شده ...خوشبحال اونایی ک پرپشت موهاشون..قبلا خیلی موهام پر بود... ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
نورا۱۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1722 موهای منم نازک و کم پشت شده ...خوشبحال اونایی ک پرپشت موهاشون..قبلا خیلی موهام پر بود... منم چه کنیم الانی خاهرجان 🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49248 منم چه کنیم الانی خاهرجان والا اگه راهی داشتم حتما میگفتم..امروز یه پیچ اکستنشن دیدم مال مهناز تهران بود چقد قشنگ اکستنشن کرده بود 😣 ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18033 موهای منم خیلی خشکه اکثرا حموم میرم فقط شامپوی نرم کننده میزنم فقط هفته ای یکبار شامپوی دیگه میزنم نسبتا خوب شده ولی نرم کننده رو بهتره ریشه مو نزنیم و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
نورا۱۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1722 موهای منم خیلی خشکه اکثرا حموم میرم فقط شامپوی نرم کننده میزنم فقط هفته ای یکبار شامپوی دیگه میزنم ن ... نرم کننده نزنمن زدم این شدم 🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18033 نرم کننده نزن من زدم این شدم نه من چند ساله میزنم خیلی خوب شده نزنم موهام وحشتناک خشک میشه اصلا نمیشه شونه کرد و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
نورا۱۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1722 نه من چند ساله میزنم خیلی خوب شده نزنم موهام وحشتناک خشک میشه اصلا نمیشه شونه کرد منم دقیقا اینطور بودم حتی میزاشتم رو موم بمونهولی یه باره ریختن و کمتر شد 🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷