2777
2789

سلام بچها شبتون بخیر..شده به طلاق فک کنیینن دلیلش چی بوده؟وچی باعث شده بازم بخایین باهاش زندگی کنید مانع که سرراهتون جدانشین چیه. من. از همون اول ازشوهرم متنفر شدم16سالم بود ی هفته بعد ازازدواجم رابطش بادخترهای دیگه وگندکاریاهای ک باهاشون کرده جز ب جز برام تعریف کرد ی تیر زد وسط قلب دختری ک تاحالاهیچی تجربه نکرده بود ولی بخاطر اینکه ی خواهرکوچیکتر ک یکسال تفاوتمون. نخاسم جداشم 

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

آره شده خيليم شده هميشه ميگم كاش يه روز ميتونستم ازش دل بكنم ازين همه بي محليو ايراد گيري و خود خواهيو سردي خودشو بي شعوري خانوادش راحت شم😣ولي همينكه ميبينمش دلم ميلرزه يه بوسش كنم يادم ميره ولي واقعا احساس خوشبختي نميكنم🙃حتي الان ك هنوز تو دوران عقدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره... چون فحاشی میکنه به خانواده بی گناهم....! چون عصبیه نمیشه باهاش حرف زد یا رمانتیک شد.../ بخ ...

دقیقا ادم بخاطر بچش بایدبشینه سرجاش منم ی پسر8ماهه دارم😢

آره شده خيليم شده هميشه ميگم كاش يه روز ميتونستم ازش دل بكنم ازين همه بي محليو ايراد گيري و خود خواه ...

منم همین حسو دارم ولی. بوسیدنش هیچ حسی بهم نمیده

من دوهفته پیش بهش گفتم دخترمو بده، مهریمو میبخشم طلاقم بده ولی گفت نه دلیلشم این بود که جلو مامانو ب ...

چقدبیشور ..  منم همینو گفتم یبار دعوامون شد گفت کی بچه رومیده

من از الان تصميمه جدي گرفتم بچه دار نشم با اينكه عاشق بچم اصلا تو فاميل ب مربي مهد كودك معروفم

منم همینجور یکی اوردم گفتم بازم بیارم فقط طناب دور گردن خودمو بیشتر میکنم