2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین باشگاه برو بدنسازی باخودت سیب زمینی آبپز وتخم مرغ آبپز ببربخور، نودل هم ببربخور، بعد قرص پریناتال بگیر صبح بخور گرسنه ات میشه هی غذابخور، ماکارانی وسیب زمینی وغذاهای سس داربخور 

من رفتم تاثیر زیادی نداره ولی پودر گیاهی خوردم و فت فست ۱۲ کیلو چاق شدم حتی صورتم. البته ۷ سال پیش ...

اصلا سراغ پودرا نمیرم

ی دوره خوردم پر شدم منتها صورتم ریخت بیرون ی ساله در گیر پوستمم

بازم برگشتم سر خونه اول

اصلا سراغ پودرا نمیرم ی دوره خوردم پر شدم منتها صورتم ریخت بیرون ی ساله در گیر پوستمم بازم برگشتم ...

اتفاقا من پوستم خیلی خوب شده بود 

پودری که از داروخونه گرفتم باعث جوش صورتم شد 

ولی از عطاری خریدم پوستمم خوب کرده بود. منو خواهرم هر دو استفاده کردبم و راضی بودیم. 

خودت باش، مگه خودت چشه؟!!
تا میتونی غذاهای پرکالری و فست فود  بخور  مث حلوا و کاچی و شیرینی تر  و پیتزا و لاز ...

غذای پروتینی میگی بهم مثلا صبحا سیب زمینی اب پز بخورم هرروز خوب 

برام  دعا کنید خیلی محتاج دعا شما عزیزان هستم   

بچه ها من ناراحت هم باشم نمیتونم غذا بخورم ولی ادمای هستن ناراحت اینقدر میخورن دست خودشون نیست

اینایی که گفتم صورت رو پر میکنه آب هویج هم عالیه

خوب هرروز سیب زمینی اب پز صبحانه بخورم هرروزم ژله بخورم خوبه ایا؟