2777
2789
عنوان

کیا بعد از دوتا سقط بارداری موفق داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14856 بازدید | 111 پست
سلام عزیزم خداروشکر ایشالا به سلامتی نی نی توبغل میگیری، نه عزیزم من فعلا باردارم نیستم میخوام اقدام ...

سلام عزیزم.چه خبر؟باردار شدین؟شمام فک کنم مثه من هیدروپس شد جنینتون

خدایاشکرت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر باردار شدی انتقالت موفقیت آمیز شد؟ اره منم بارداری اولم بود اونطوری شده بودنمیدونم این ماه پری نشدم فقط. یکی. دوروز لکه بینی قهوه ای. داشتم. نمیدونم. فعلا تست بارداری. ندادم. منتظرم. یه. هفته بگذره. بعد بدم. توکل. بخدا 

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر باردار شدی انتقالت موفقیت آمیز شد؟ اره منم بارداری اولم بود اونطوری شده بودن ...

سلام عزیزم.اره مثبت شدم.هفته شیشم.دعا کن اینسری بمونه.یه بی بی چک بزن شاید حامله ای

خدایاشکرت.
سلام عزیزم.اره مثبت شدم.هفته شیشم.دعا کن اینسری بمونه.یه بی بی چک بزن شاید حامله ای

عزیزم ان شا الله خدا بزرگ ازته دل برات آرزوی سلامتی میکنم ایشالا به زودی وبا سلامتی. نی نی توبغل میگیری، والا من. خیلی میترسم گذاشتم ایشالا 2روز بعد بزنم توکل بخدا

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر؟ نازگل جان منم ایندفعه خارج از رحم شدم اینقدر اذیت شدم ولی خداروشکرباامپول ح ...

سلام عزیزم.وای خدا.😔باز خوبه بخیر گذشته.چقدر بچه دار شدن‌سخت شده😔من میگم بیا ای وی اف کن خودتو راحت کن

خدایاشکرت.
داروهایی که مصرف میکنی چیاهستن؟ 

دارو که زیاد.شبی یکدونه انوکساپارین۶۰۰۰ و اسپرین ۸۰برای مشکل انعقادیم.روزی یکی فمبیون تقویتیه.شبی دوتا امپول پروژسترون ۵۰.شبی یک دونه شیاف ۲۰۰پروژسترون.روزی یکدونه استرادیول.روزی یکدونه لووتیرکسین برای کم کاری تیروئیدم

خدایاشکرت.

مادرهایی که بچه از دست دادین والان دوباره یا اقدامین یا باردارین و یا هم دوباره مامان شدین بیان با صفحه 10 | تبادل نظر نی نی سایت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2957813/مادرهایی-که-بچه-از-دست-دادین-والان-دوباره-یا-اقدامین-یا-باردارین-و-یا-هم-دوباره-مامان-شدین-بیان-با?postId=96460239

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دارو که زیاد.شبی یکدونه انوکساپارین۶۰۰۰ و اسپرین ۸۰برای مشکل انعقادیم.روزی یکی فمبیون تقویتیه.شبی دو ...

میخوام یه باردیگر هم توکل بخدا بعد3ماه اقدام کنم اگه نشداره میرم. ای وی اف