2777
2789
عنوان

کیا بعد از دوتا سقط بارداری موفق داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14856 بازدید | 111 پست

نازگل جان من الان ازپیش دکترم میام گفت انعقادی همه فاکتورها نرمال برای هموزیگوت هم باید انکسوپارین به محض مطلع شدن ازبارداری بزنی وماه اقدام آس آبخوری ودوماه قبلشم باید اسیدفولیک 5بخوری ایشالا حل میشه خیلی امیدداد.انشاءالله که اینطور میشه توکل بخدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نازگل جان من الان ازپیش دکترم میام گفت انعقادی همه فاکتورها نرمال برای هموزیگوت هم باید انکسوپارین ب ...

سلام عزیزم.چقدر خوشحالم کردی.پس دکترامون باهم هم‌نظرن خداروشکر.من هنوز منتظر پریودم.۵۰روز گذشته هنوز نشدم.حاملم نیستم.

خدایاشکرت.
نازگل جان من الان ازپیش دکترم میام گفت انعقادی همه فاکتورها نرمال برای هموزیگوت هم باید انکسوپارین ب ...

باردار شدی بیا اینجا بگو .ببینیم روند درمانمون چجوریاس.منم میام میگم

خدایاشکرت.
سلام نازگل جان خوبی عزیزم چه خبر؟ باردارشدی؟ من انیست شاالله این ماه میخوام اقدام کنم. 

سلام عزیزم‌خوبی؟اره وارد هفته هفت شدم دارم‌اسپرینو سلکسان میزنم.باردار شدی؟

خدایاشکرت.
اصلا ناراحت نشو عزیزم حتماً یه حکمتی داره؟!چندهفته سقط کردی؟ آخه چرا ای وی اف دلیل شونگفت؟ 

سلام عزیزم.بهترین‌دکتره مشهد رفتم میگه ایراد از تخمکه.چون‌تنبلی شدید تخمدان‌هم‌دارم.میگه ۹۰درصد از تخمکاته که داخلش کوروموزماش مشکل داره.و۱۰درصد هم امکان داره اسپرم شوهرم با تخمکه من مشکل ژنتیکی درست میکنن.گف کاره خودتو راحت‌برو یکراست اهدایی.میگف پی جی دی هم فقط جیب خالی کنیه و جنین سالم رو هم خراب میکنه

خدایاشکرت.