سلام😊 لطفا عکس کارهای دستی و هنرمندیاتون رو که واسه تزئین خونه ساختین تو این تاپیک بزارین تا ما هم ایده بگیریم 😍اگه عکسی از سفره آرایی و تزئین غذاهاتون هم دارین ممنون میشم بزارین😚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با نمد درست کردم .وچسب حرارتی .بیشتر کارهامم بدون الگو انجام میدم .ولی واسه شروع نمد دوزی اول باید اول الگو بکشی بعد رو نمد دربیاری .
خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰ 🤱۹۹/۱۱/۳۰ اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم
قشنگه😍اگه دوست داشتی پست و ویرایش کن وسایلی که لازم داره و طرز درست کردنشم بگو بانوی هنرمند😚
ممنون عزیزم .چشم
خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰ 🤱۹۹/۱۱/۳۰ اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم
الهی امین عزیزم منم میخوام یه کم به زندگیم تغییرات بدم خودمو با این کارا سرگرم کنم 😚ایشالا حال دل خ ...
مرسی گلم .من الان مهمونم خونه مامانم اینا.تا مجرد بودم ک کلی حرص و جوششش .الان ک ازدواج کردم،تو خونه خودم غصه ی غربت حالام ک اومدم خونشون مهمونی بازم جوش میزنم با زندگی ای ک دارند .ببخشید وسط تاپیکت ولی تو رو خدا براشون دعا کن.دوستان شما هم همینطور..شاد باشید گلم