2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راه حل هات درسته فقط این نکته رو در نظر نگرفتی که تو ریاضی ضرب به جمع اولویت داره یعنی باید حساب کن ...

یعنی هرچی یادگرفتیم  کشک بوده؟منکه الان دارم میبینم و میشنوم  

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  
48 میشه.مگه ریاضی ازچپ ب راست نیس؟!! 48=2×24

عزیزم نوشتنش از چپ به راسته ولی تو ریاضی ضرب به جمع و تقسیم به منها الویت داره.

نکته این سوال دیدن تخمه ها تو دست پسر و کفش های پاشه و همین اولویت جمع به ضرب و گرنه چیزی نداره که اسمش بشه تست هوش

هیچ کس از آخرین خداحافظی با خبرنیست.با هم مهربان باشیم.  

در ریاضیات و برنامه‌نویسی کامپیوتر،  (تقدم یا ترتیب عملیات) (انگلیسی:Order of operations) مجموعه‌ای از قوانین است که مشخص می‌کند هنگام ارزیابی عبارت ریاضی کدام عملگر باید زودتر انجام شود.

به عنوان مثال، در ریاضیات و بسیاری از زبان‌های کامپیوتری، ضرب مقدم‌تر از جمع است؛بنابراین، عبارت ۴ × ۳ + ۲ برابراست با۱۴، نه ۲۰. این کنوانسیون وجود دارد برای از بین بردن ابهام در حالی که اجازه می‌دهد تا جای ممکن از نمادها و عبارت‌های کوتاه استفاده کرد؛ که در آن برای نادیده گرفتن اولویت یا حتی برای سادگی فهم ویا تأکید از پرانتز () (گاهی اوقات برای خوانایی بیشتر از کروشه [ ] یا آکلاد { }) استفاده می‌شود

در  ریاضیات  و  برنامه‌نویسی  کامپیوتر،   (تقدم یا ترتیب عملیات) ...

یادت نیومد همچین چیزایی در مورد الویت عملگرها؟

پیچیده شد باید روش فکر کنم

گلی تو نت سرچ‌کن اولویت بندی عملگرهای ریاضی

خارج‌از این تست هوش کلا جالبه و بعضی جا ها لازم

😢😢😢😢من از قانون جدید چیزی نمیدونم دوسال دیگه دخترم میخاد بره مدرسه چه کنم؟

گلم من ۳۷ سالمه و اینا رو تو مدرسه خوندیم احتمالا شما از من کم سن تری .قوانین ریاضی قدیم و جدید نداره.خوبیه ریاضی به ثابت بودنشه