2777
2789
عنوان

آقا ی سوال بی بی چکی

112 بازدید | 12 پست

خانوما ببخشیدا سوال بده

من‌ماه پیش نهم پریود شدم.ببست و چهارم ک تخمک گذاریم بود اقدام کردم(همیشه سیکلم بیست و هشت روزس)

هنوز پریود نشدم‌ کی بی بی چک بزنم جوابش درسته و خطا نداره

سینه درد شدید دارم و یکمم دل درد پریود

بازم ممنون از همکاریتون و ببخشید از بی حیایی سوالم

تو آن گل مریمِ سپیدی بی تو دلم شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد...🌸💮

چه ربطی به آقایون داره که صداشون می زنید؛ اینا را باید از خانم بپرسید, ما باید از کجا بدونیم؟

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوره هات ۲۸ روزه است باید حدودا هفتم عادت میشدی الان یه جورایی ۷ روزه عقب انداختی بنظرم صبح بی بی چک بزن ان شالله بارداری!

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
چه ربطی به آقایون داره که صداشون می زنید؛ اینا را باید از خانم بپرسید, ما باید از کجا بدونیم؟

آقا مث بابا

چی میگی شما

بفرما بیرون فضول خان

اگه دوره هات ۲۸ روزه است باید حدودا هفتم عادت میشدی الان یه جورایی ۷ روزه عقب انداختی بنظرم صبح بی ب ...

مرسی عشق جان

مرسی عشق جان

خواهش عزیزم منم دعا کن😘

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣