2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک ت خوندم عزیزم شما که بهترین کار کردی جدا شوی لحظه ای شک نکن هیچ اشتباهی نکردی - فقط تنها نصیحتی که میتونم بگم از دید خودم اینه که حتما برو سرکار خودت که نگران پشتوانه مالی نباشی حیفه با فوق لیسانس کار نکنی - سرمایه یک زن عقل و معلومات و تحصیلات و هنر و کارشه نه مهریه ش - بعد هم برای فراموش کردن گذشته ت به یک مشاور یا روانشناس مراجعه کن خیلی تاثیر داره - از انتخابت مطمین باش تصمیمت درست بوده

بچها کسی نیست راهنمایی کنه؟

ن ناراحت نباش  مطما باش خدا بهترینشو بهت میده 

منم جداشدم ولی خداروشکر روزای سخت تموم شد واااااای ک عذاب بود

لطفا لایک نکنید فقط ریپلای کنید 

خیلیا موقتی این حس بهشون دست میده

من خودمم تو نامزدی جدا شدم با این که موقع جدایی صددرصد مطمئن بودم اما سه ماه بعد یه دوره کوتاه همش فکرم این بود شاید منم مقصر بودم.این حس گذرا هست اگر تقصیری نداشتی نزار تو این حس بمونی.سعی کن از گذشتت تجربه کسب کنی

من الان صددرصد مطمئنم بهترین تصمیم زندگیمو گرفتم که جدا شدم.بعد طلاق دوسال طول میکشه تا کل احساساتت تبدیل بشه به یه تجربه مفید که به درد آینده میخوره

زندگیمو جوری که دوست دارم میسازم
خیلیا موقتی این حس بهشون دست میده من خودمم تو نامزدی جدا شدم با این که موقع جدایی صددرصد مطمئن بودم ...

واقعا من خیلی کوتاه اومدم و تلاش کردم برای وصل دوباره ولی مادرش آبرومو همجا میبرد که پیام داده پسرم و نميدونم هرکی باهاشون صحبت میکرد ميگفت فلانی فرستادن.من موندم اونکه مقصر صد در صد بود عذاب وجدان نداره؟البته بگم خیلی لاغر شده 

واقعا من خیلی کوتاه اومدم و تلاش کردم برای وصل دوباره ولی مادرش آبرومو همجا میبرد که پیام داده پسرم ...

امیدوارم همه چی درست بشه 

سعی کن این روزا بیشتر به خودت اهمیت بدی.من بعد سه سال دیگه هیچی از اون روزا یادم نمیاد چون خیلی رو خودم کار کردم که شاد باشم و خداروشکر تونستم

هر موقع دلت گریه خواست خودتو خالی کن.با خدا درد و دل کن.به خودت برس.واسه خودت هدیه بخر.هرکاری که دوست داری انجام بده.ورزش کن.اهنگای شاد گوش کن.هرچی عکس و خاطر داری نابود کن. خلاصه به خودت ارزش بزار ببین چقدر روحیت عوض میشه

زندگیمو جوری که دوست دارم میسازم