2777
2789

من قبلا پرولاکتینم بالا بود خلاصه حامله شدم ۶ماهم الان ولی سرگیجه های بدی دارم ک تو مغزم میچرخه صبحا احساس میکنم ب دستم یه موچسبیده ولی سایه دستمه ک مثل این‌ک دچار۲بینی شدم ...

برام ام ار ای نوشتن 

یعنی به ام اس شک کردن ؟ یا پرولاکتینمه

کاربرقدیمی ام.برا سلامتی  داداشام دعا میکنید😢

سينه هات شير اومده؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

پرولاکتینه . از ماه پنج حاملگی این هورمون تو بدن خانما شروع میکنه به ترشح . احتمالا چون تو زمینه داری پرولاکتینت بیشتر ترشح شدا . ایشاله نی نیت بخاطر شیر زیاد کوپولی خوردنی میشه .

منم پرولاکتینم بالاس همیشه میترسیدم نازا بشم خوشحالم که تو شش ماهه بارداری به منم امید دادی

هیچ  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پرولاکتینه . از ماه پنج حاملگی این هورمون تو بدن خانما شروع میکنه به ترشح . احتمالا چون تو زمینه دار ...

اره عزیزم باردار شدم فقط استرس نداشته باش هپین ...

خدا کنه از اون باشه میگن برو ام ار ای نمیدونم برم نرم 

سينه هات شير اومده؟

شیر تو بارداری هنوز نیومده ندیدم فقط چند وقت پیش از سینه م اب اومد و دیگنیومد تو ماه ۶ ....

قبلا ک پرولاکتینم بالا بود اصلا از سینه ترشح و اینا نداشتم