2777
2789
عنوان

شما هم مث منید ؟؟

124 بازدید | 13 پست

بچه ها من خیلی حساسم ب نگاه ها و رفتازای اطرافیانم حتی مثلا یکیو نشناسم اما بهم چپ نگاه کنه یا باهام با لحن بد بحرفه فوری ناراحت میشم شمام مث منید؟راهکار دارید برا بیخیال شدن در این امور؟

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد تا اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند😏👌💪

اه اه یادم انداختی عوضی دکتره امروز یجوری باهام حرف زد انگار ارث باباشو بردم😒😒😒مرتیکه

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه نه ولی حرف آره ...

مثلا دیروز رفته بودیم پالتو ببینیم تازه وارد مغازه شده بودم بعد هنوز  سر اولین پالتو بودم که ببینم دختر فروشنده گفت بیارم بپوشی من خوشم نیومده بود ازش گفتم ن ممنون .گفت پس خوش اومدی .(منظورش این بود برو بیرون )

منم رفتم بیرون ولی خب خیلیییی بهم برخورد خیلییی ناراحت شدم . 

ولی تو قصه خودتو بکش نقاش بزار هر کی هرچی هست باشه تو خودت باش ...
هنوز انقددددر درد نكشيدي كه هيچي واست مهم نباشه انشالله همينجوري حساس بموني

دقیقا

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
نگاه نه ولی حرف آره ... مثلا دیروز رفته بودیم پالتو ببینیم تازه وارد مغازه شده بودم بعد هنوز   ...

وا چه پررو بوده

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
هنوز انقددددر درد نكشيدي كه هيچي واست مهم نباشه انشالله همينجوري حساس بموني

آخه اصلا ربطی به درد کشیدن نداره من خیلی ناراحت میشم کسی بهم تیکه میندازه خیلیییییی ناراحت میشم . یا باهام بد حرف میزنه اخه من خودم همیشه ملاحظه میکنم سعی میکنم با احترام حرف بزنم . 

ولی تو قصه خودتو بکش نقاش بزار هر کی هرچی هست باشه تو خودت باش ...