2777
2789
عنوان

مردا چرا بی احساسن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 47 پست
شوهر منم رمانتیک  نیست اصلا  ولی در عمل ثابت کرده ک دوستم داره  منم گاهی اذی ...

من ۹ ساله ازدواج کردم خلی خوب منو میشناسه ولی این اخلاقشو تغیبر نداده خلی هم‌گفتم قبولم داره احساسی نیس ولی خب اگه ادما برای هم‌تغییر کنن چی میشه🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۹ ساله ازدواج کردم خلی خوب منو میشناسه ولی این اخلاقشو تغیبر نداده خلی هم‌گفتم قبولم داره احساسی ...

خیلی سخته...تغییر

یه قانون تو اکیپ دختراهست که میگه:همیشه حق با اونیه که پریوده   

تو خونه ما برعكسه شوهرم اهل به زبون اوردن علاقه و محبت كلاميه اما من حوصله ندارم بهش ميگم اين لوس بازيها چيه ول كن بابا همينكه به فكر هميم يعني همو دوست داريم ديگه همينكه هر چي ميخوام واسم تهيه ميكني ميفهمم دوستم داري شوعرم بهم ميكه بي ذوق

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

شوهرارو بزارين يه شب تو آب نمك يه شب تو روغن داغ يه شب تو ماست ببينين كدوم جواب ميده !اگرم كه نه كلا يه پا يه دست پشت به شما وايسه فقط ديوارو ببينه كلمات احساسى رو مرور كنه ☺️☺️☺️😃😃😃😃😃

خب دوست دارم یکم با احساس تر باشه نمیفهمه کلا ذاتش همینه

عزیزم مونده چه جوری تربیت بشه

نامزد که بودم حتی تو خونشون نگاهم نمیکرد با فاصله از هم مینشستیم و اون مشغول تلویزیون میشد منم با مادر و خاهرش

خونه شون مادر سالاریه،پدر شوهرم هم نقشش خیلی کمرنگ بود

مادرشوهرم خیلی خشن تربیتشون کرده

کلا قربون صدقه غریبه ها میرن به خودشون که میرسه اون روی سکه ن

ولی همسرم بار رفتارش نشون میده

منم یه مدت کار کردم دیدم ذات ادما عوض نمیشه

شوهر من رومانتیک ترین مرد دنیاست صبح که بیدارمیشم فقط تا یه ربع مثل یه بچه نازم میکنه و واسم شعر میخ ...

بدی رو که هممون داریم بستگی داره چی باشه ولی من کلا یه مدلی ام طرفمو دوست داشته باشم برای خوشحالیش حاضرم یه تغییرایی هم بکنم