2777
2789
عنوان

نوزادم نمی خوابه

265 بازدید | 11 پست

نوزادم نمی خوابه اگر هم می‌خوابه خیلی زود بیدار میشه نمی‌دونم چیکار کنم الان من و همسرم سه ماهه نمی‌تونیم با هم تنها باشیم زود بیدار میشه نمی‌دونم چی بهش بدم بخوره لطفاً کمکم کنید 

اگه وزنگیریش خوب بوده مشگلی نبست

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا کلافه شدم الان خوابوندم وقتی از کنارش رفتم دو دقیقه نشده بیدار شد از بس خوابش سبکه جرات نمی کنم به کار خونه برسم همیشه هم با چشم نمیشه باز میخوابه. نمی‌دونم شیرم سبکه سنگین اش نمی کنه که دو ساعت بخوابه دخترش هم که گفتم گفت وزنش خوبه شیرن مشکلی نداره البته اینم بگم بالاش هم خواب سبکی داره اونم با چشم باز می خوابه وقتی شکایت می کنه میگم به خودت رفته یکم ناراحت میشه ولی واقعیته 

دختر من چهارماهشه،دقیقا کپی شوهرم و مادرشوهرمه🤐اما خوابیدنش به شوهرم نرفته😢شوهرم فوق العاده آدم خوش خوابی هست اراده کنه به خواب میره که با سیل و زلزله هم بیدار نمیشه؛یادمه اوایل ازدواجمون زلزله اومد و شوهرم خواب بود هرچی بیدارش میکردم و میگفتم زلزله اومده پاشو فرار کنیم دوباره میخوابید😭اما دخترم به سختی میخوابه و با صدای افتادن یه پر روی زمین بیدار میشه😭😭😭ولی الان که سرما خورده دخترم با خودم میگم راضیم بدخواب باشه ولی خوب و خندان باشه😧