2777
2789
عنوان

گمشده دختری متولد 75

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 33 پست
تاپیک قبلی رو خوندم فهمیدم قضیه چیه از بیمارستان هم کسی بهشون گفته ک بچه فوت شده؟ اگه اره ک از بیم ...

بعد از بیست سال رفتن همون بیمارستان، گواهی تولد رو گرفتن روش نوشته نوزاد دختر _ سالم، مادرش که اينو میبینه شوک زده ميشه بیهوش ميشه بمیرم برای دل مادرش  اصلاااا باورش نميشده

کمک کنید تا گمشدمون رو پیدا کنیم دختر متولد75

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از بیست سال رفتن همون بیمارستان، گواهی تولد رو گرفتن روش نوشته نوزاد دختر _ سالم، مادرش که اينو ...

میرفته پیش رئیس میگفته تو این نوشتن زنده

پس بچه من کو

لطفا برا ظهورآقا و تعبیر نشدن خواب داداشم و خوب و خوش بودن رابطه ی داداشام صلوات بفرستین خدا خیرتون بده
اخه بدون عکس چطوری میخوای پیداش کنین....طفلی دختره😢😢

ممکنه تو اطرافیانتون یا دوستانتون کسی رو سراغ داشته باشید که خودشون بچه دار نميشدن از جایی آورده باشن، بالاخره خدا شاید يه دری باز کرد 

میرفته پیش رئیس میگفته تو این نوشتن زنده پس بچه من کو

بیمارستان بچه رو تحويل داده متاسفانه خانواده مادرش بچه رو ندادن فقط هم به خاطر مهاجرت 

[QUOTE=73674065]بیمارستان بچه رو تحويل داده متاسفانه خانواده مادرش بچه رو ندادن فقط هم به خاطر مهاجرت [/QUOT

خانواده شوهرش یا خودش؟

لطفا برا ظهورآقا و تعبیر نشدن خواب داداشم و خوب و خوش بودن رابطه ی داداشام صلوات بفرستین خدا خیرتون بده
شوهرش

ببین پیش یه وکیل خوب هم بره مشاوره بگیره

میتونه شکایت کنه یا ته قضیه رو در بیاره

ان شاءالله که بچه سالم باشن و پیدا بشن

اگه خانواده ی پولداری هستن من بچشونم منو گمم کردن بگو بیان بردارن ببرنم دیگه مرسی اه 

خییییلی خانواده پولدار و سرشناسی هستن کاش خودت بودی

عزیزم وقتی ی بار بهشون زنگ زدن احتمالش هست ک بازم زنگ بزنن و ی خبر دیگ هم بده.ان شالله ک زود خبر های خوب بگیرن.

راستی بازم بچه دار دن یا نه؟

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته