2777
2789
عنوان

مقایسه یا پز

86 بازدید | 7 پست

به نظرتون دوره اینکه هرکسی پز بده شهرما فلان غذای ما فلان ما بهتریم و اینا 

واقعا درسته الان؟

الان که همه چی همه جا هست و میشه ازهمه جاخرید کرد و خیلی محصولات یکیه بازهم بیان بگند نه شهر ما فلان

خیلی به نظرم دوره اش گذشته و خیلی این حرفها درست نیست 

تو نی نی سایت زیاد دیدم

پز اینا ی شهر رو دیگه ندید

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 

همه چی همه جا هست درست ولی اصالت داره بعضی چیزا ... مثل اینه بگی خب فلان چیز توشهر مام هست ولی اون اصیله اون چینی

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گذشته زمانش ما تو شهرمون از این پزها نداریمو نمیدیم    

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
ولکن بابا مردم نون ندارن بخورن تواین گرونی پز چیه اخه

باورت نمیشه چه پزهایی میدند شهرمابهترین... داره بابا ول کنید 

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 
همه چی همه جا هست درست ولی اصالت داره بعضی چیزا ... مثل اینه بگی خب فلان چیز توشهر مام هست ولی اون ا ...

خیلی کمه اصالت دیگه تموم شده تو این همه شلوغی و....

پز یک سری چیزهارو میدند اذم دهنش باز میمونه شهرما بهترین...داره نه شهرماست نه من اینه که خوردم بهترین بود و..

باورت نمیشه چه پزهایی میدند شهرمابهترین... داره بابا ول کنید 

از بی فرهنگیه عزیزم همه جا یکیه 

دوبارزایمان زودرس داشتم تو۲۲هفته باوجود سرکلاژواستراحت 😢😢😢😭برای دلم دعاکنین داغونم 😭😭