2777
2789
عنوان

بیماری زونا

1231 بازدید | 15 پست

الان یه هفتس که مامانم زونا گرفته خیلی داغون شده یه طرف سر و صورتش درگیر شدن سر درد و گوش درد بیچارش کرده حالا مشکل جدیدی که براش پیش اومده اینه که تعادلشو تو راه رفتن از دست داده داداشم میگفت مثل آدمای مست راه میره تو نت خوندم میتونه علامت بیماری آنسفالی باشه عارضه بیماری زوناست ‌کی تابه حال همچین چیزی دیده خیلی نگرانشم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زونا توی صورت دو سه ماه طول میکشه خوب شه مخصوصا تو صورت اگه بیمه تکمیلی داره بیمارستان خوب بستریش کن ...

یعنی بستری لازم داره؟به خاطر مشکل راه رفتنش یا کلا برا بیماریش؟

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
دکتر ببرین خو

بش میگم میگه اگه بهتر نشدم میرم حالا اینو که خوندم به بابام اس دادم فردا ببردش دکتر

پدر بزرگ همسرم پارسال گرفت طول میکشه خوب بشه تعاذلشم بخاطر همون زنا هستش حتی ممکنه نتونه برای چند روز از جاش بلند بشه و ماهیچه اش درگیر بشن بدن درد سختی داره انشالله زود خوب بشه

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
شاید زونا قسمتی از اعصاب مغزش رو درگیر کرده ببرید دکتر مغز و اعصاب آنتی بیوتیک ویروسی میده.شایدم تعا ...

خودشم میگه احتمالا از گوشمه چون اعصاب گوشش از قبل مشکل داشت برا همین اهمیت نمیده

پدر بزرگ همسرم پارسال گرفت طول میکشه خوب بشه تعاذلشم بخاطر همون زنا هستش حتی ممکنه نتونه برای چند رو ...

مرسی عزیزم

سلام مادر من هم الان چند روز درگیر زونای گوش شده ی سمت صورت فلج شده درد شدید در گوش و سر داره و تعادل در راه رفتن نداره شماها چیکار کردید و چقدر زمان برد تا تعادلش خوب بشه 

سلام مادر من هم الان چند روز درگیر زونای گوش شده ی سمت صورت فلج شده درد شدید در گوش و سر داره و تعاد ...

عزیزم مال خیلی وقت پیشه دقیق یادم نیست چقدر طول کشید فقط یادمه آخرای بیماریش تعادلشو تو راه رفتن از دست داد که رفت پیش متخصص مغز و اعصاب دارو گرفت کم کم خوب شد ولی هنوزم عصبی میشه همون ناحیه سوزن سوزنی میشه و اذیتش میکنه

سلام توروخدا اگع پیاممو دیدی جوابمو بده کمکی در حق هموطنت ممنونم 

مادرتون دردای زوناش چقدر طول کشبد خوب بشه؟ من سه ماه زونای گوش گرفتم از هرکی نیپرسم اصلا نمیدونن زونا چی 

هیچکس نمیفهمه چه عذابی کشیدم 

من هنوز درد دارم انگاری رفته رفته بیشتر میشه میشع از دردای مادرتون بگید گوشش زونا داشت دردای بعدش تا کجاها میزد؟

سلام توروخدا اگع پیاممو دیدی جوابمو بده کمکی در حق هموطنت ممنونم مادرتون دردای زوناش چقدر طول کشبد خ ...

سلام مامان من زیر گوشش بود اونم خیلی اذیت شد چند ماه طول کشید خیلی یادم نیست که چقدر شد الانم نزدیک هفت سال گذشته هنوز میگه عصبی میشم جای تاولا درد میگیره تازه مامان من آخرا تو راه رفتن هم تعادل نداشت نمیتونست رو خط صاف راه بره که چند نوبت متخصص مغز و اعصاب رفت و دارو مصرف کرد تا خوب شد 

سلام مامان من زیر گوشش بود اونم خیلی اذیت شد چند ماه طول کشید خیلی یادم نیست که چقدر شد الانم نزدیک ...

میشه ازش بپرسید که دردش به فک هم میزد 

من فکم خیلی درد میکنه نمیدونم از اون یا نه؟ زبونمم سوزن سوزن میشه