2777
2789
من ifsce زدم خیلی خوبه قیمتشم سی تومنه منم مث تو عاشق رنگ سفید و روشنم پنکک هم گلدن یاغمور  ...

باش مرسی باید برم خرید کنم کلی کرم پنکک دارم که ازشون راضی نیستم دلمم میسوزه اونارو بندازم کنار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم پوشش نداره من وقتی قبل پنکک مرطوب کننده میزنم میماسه

من باید قبل کرم مرطوب کننده بزنم صورتم پوست میده این سری مبخوام برم کامل خرید کنم کانسیلر و از این کرم ها که زیر ارایش میزننم بخرم اسمشو الان یادم نمیاد

من باید قبل کرم مرطوب کننده بزنم صورتم پوست میده این سری مبخوام برم کامل خرید کنم کانسیلر و از این ک ...

من همشونو امتحان کردم فقط ارایشو بدتر سنگین میکنه

سعی کن همیشه پوستتو چرب کنی که پوسته ریزی نداشته باشی قبل ارایشت اون پوسته ها گرفته بشه

من مثلا جایی بخوام برم ازصبح همش مرطوب کننده میزنم که پوسته ریزی نکنه صورتم بعدم پنکک خالی

مرطوب کننده کامئون صورتی یا شون با عصاره اووکادو بزن عالیه

💚🎈از ته دلت برام دعا کن🍀🎈💚
باش مرسی باید برم خرید کنم کلی کرم پنکک دارم که ازشون راضی نیستم دلمم میسوزه اونارو بندازم کنار

بازم پنکک یا کرم سفید خیلی روشن پیدا کردی به من بگو

راستی کرمپودر مریدا هم رنگ روشنش محشششره ولی مجلسیه

💚🎈از ته دلت برام دعا کن🍀🎈💚
من همشونو امتحان کردم فقط ارایشو بدتر سنگین میکنه سعی کن همیشه پوستتو چرب کنی که پوسته ریزی نداشته ...

جدیدا کرم مرطوب کننده های دخترمو میزنم ایروکس و مای بچه گونه انقد خوبه که نگ مرسی بابت راهنمایت خوبه گفتی هزینه الکی باید میرفتم میکردم

رنگش سفید بوده؟من شفید گچی دوس دارم😂

رنگ کدومشو میگی منهتن فک کنم عروس عممم میگفت شمارش ۸۰ فک کنم داشتن حرف میزدن منم چون میخواستم یه چیز خوب بخرم شنونده بودم

بازم پنکک یا کرم سفید خیلی روشن پیدا کردی به من بگو راستی کرمپودر مریدا هم رنگ روشنش محشششره ولی مج ...

باش عزیزم ببینم میتونم برم با بچه میخوام برم تست کنم بعد بخرم حتما