2777
2789
عنوان

مهدکودک خوبه یا بد؟

10707 بازدید | 49 پست

پسرم ۳سال ونیمشه توخونه همش یا پای تلویزیونه یا موبایل منو میگیره بازی میکنه خیلی عصبی و پرخاشگرشده به نظرتون بفرستمش مهد خوب میشه؟بعضیا میگن مهد خوبه بعضیا میگن بده تردید دارم 

محمدمهدی و محمد مسیح هدف از تولد شما خدمت به امام زمان است و بس   

بنظرم از توخونه نشستن و موبایل بدستی بهتره

مهدِ خوب بذارش

آموزشی...چیزمیز یادبگیره

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده بد بد

میشه دلیلاتوبگی

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  

به نظر من که خوبه 

منم همین شرایط شما را دارم 

بچم بردم مهدکودک نموند همش می چسبید به من

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

من که تو جامعه الآن خیلی با مهد البته از نوع خوبش موافقم👌، آخه چیه بچه انقدر الاف بگرده بی همباری👀

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life
بنظرم از توخونه نشستن و موبایل بدستی بهتره مهدِ خوب بذارش آموزشی...چیزمیز یادبگیره

منم برای همین میخوام بفرستم 

ولی بعضیا میگن ممکنه حرفهای بد یا چیزای بد ازدیگربچه ها یادبگیره

محمدمهدی و محمد مسیح هدف از تولد شما خدمت به امام زمان است و بس   

اگه چند تا بچه بودن با هم بازی میکردن خوب بود نه این دوره که همه تک فرزندن شکر خدا. آخه بچه حتی نیاز به بازی با بزرگترا نداره چه برسه به موبایل و تی وی...

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life
منم برای همین میخوام بفرستم  ولی بعضیا میگن ممکنه حرفهای بد یا چیزای بد ازدیگربچه ها یادبگیره

بچه در آخر از پدرو مادرش مُهر تایید برا رفتارش میگیره، بعد هم تو مهد خوب حرف بد کجا بود؟؟؟؟

من از ۹ ماهگی دخترم مهد میر و الان سه سال و نیمه البته الان چند ماهه نمیره .خیلی خوبه ولی باید جای خوب ببری من تا حالا چند تا مهد عوض کردم .یجا بردم بیشتر پسر بچه بودن و دخترمو میزدن اونم بلد نبود ازخودش دفاع کنه ولی همش میگفت دوس ندارم بر م یجا دیگه که اینقدر دوست داشت حتی جمعه ها هم دوست داشت بر ه .آموژشهایی که تو مهده خوبه.واینکه بچه دوس داره با هم سن و سالاش بازی کنه کاری که ماها شاید از عهدش بر نیایم