2777
2789
عنوان

مناسب ترین فولیکول برای بارداری

22708 بازدید | 66 پست

سلام عزیزان ...یه سوال داشتم خواهشا اگه میدونید راهنمایی کنید. من در حال اقدام برای بارداری هستم ماه قبل فولیکولای17.19.20 داشتم برای روز 11 سیکلم ولی چون عفونت شدید گرفتم اقدام نکردم عفونتمو درمان کردم حالا این ماه روز 14 سیکلم فولیکولام 23.24.25 بودن ولی ضخامتم زیاد بود که دکتر گفت امکان حاملگی نیست حالا به نظر شما برای ماه بعد چه روزی سونو بدم بهتره کدوم فولیکولام بهتره؟ ببخشید طولانی شد

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فولیکول بالای 18برابارداری مناسب و فولیکول بالای 23 منجربه گیست میشه که بایدامپول هاش سی جی بزنی ازا ...

ممنون از راهنماییتون پس همون 17.19.20 که روز 11 داشتم برای حاملگی مناسب بود

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
سلام عزیزم اگ سیکلت 28یا30روزس روز 12برو سونو 

بله سیکلم 28 روزه اس اون بار روز 11 سونو دادم عالی بود سایزش ولی حالا خیلی بزرگ شده. ممنون که جواب دادی

من تخمدان سمت چپم فولیکولش ۱۶هست 😥😥ماه پیش رفتم.... ینی امکان داره سایزشون تغییر کرده باشه ؟ اگهم ...

راستش عزیزم من اطلاعی ندارم ولی فولیکول 16 خوبه