2777
2789
عنوان

راهکار برای خوشبو کردن منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 41931 بازدید | 40 پست

من جاروبرقیمو عوض کردم... یک سطلی خریدم... پنبه رو بزارم کجاش؟ قبلا میزاشتم توی کیسه جاروبرقیم ( جاروبرقی قبلیم)... ولی این کیسه نداره

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
من داخل جاروبرقي ي پنبه رو اغشته ب عطر مورد علاقم ميكنم وااااااااااااقعا بوي خونه تا سه روز معركسسس ...

قبلا خونده بودم یه جایی ولی فکر نمیکردم تاثیر داشته باشه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ زباله ای توی خونه نمیزارم بمونه... بعدش کارهای زیر: 1) بعد از نظافت خونه... توی آشپزخونه ...

ببخشید افشانه چیه؟ از کجا بخریم؟

عود با چه اسانسی میخرید؟ من یه دونه خریدم خودم عاشق بوشم ولی شوهرم میگه یاد قبرستون میفتم 😂

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
ببخشید افشانه چیه؟ از کجا بخریم؟ عود با چه اسانسی میخرید؟ من یه دونه خریدم خودم عاشق بوشم ولی شوهرم ...

عزیزم گفتم افشانه... که با این اسپری های معمولی بیرون اشتباه نگیرید... 

این افشانه ها مثل شیشه پاک کن... مایع هستن... من از دوستم خریدم... ولی توی داروخونه ها هم هست... 

عود رو نمیدونم خداییش چه رایحه ای هستش😅 الان بچه رو پاهامه... فقط میدونم روی بسته بندیش عکس گربه هستش😅 تا الان فک میکردم تنوع رایحه نداره🧐

عکس افشانه رو ریپلای میکنم میزارم برات وقتی بچم خوابید❤️🌹

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
عود با اسانس وانیل روشن میکنم  بعد از غذاهای بو دار مثل کتلت و کوکو اسفند دود میکنم بعد عود&nb ...

میشه عکسش کارتنشو بزاری من رفتم بخرم عکساش و نوشته هاش عجیب غریب بود نتونستم بفهمم کدومش وانيليه

من داخل جاروبرقي ي پنبه رو اغشته ب عطر مورد علاقم ميكنم وااااااااااااقعا بوي خونه تا سه روز معركسسس ...

چه عالی😍😍

داخل جاروبرقی یعنی داخل کیسه اش گلم؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**