2777
2789
عنوان

کمک کمک

116 بازدید | 3 پست

بچه ها شده تا حالا حاجتی داشته باشید بعد ذکر و دعا بخوایین بگید سرچ میکنید یه سری میان میگن حاجت نگرفتیم☹شما نا امید نمیشید؟؟؟من خیلی ذکر گفتم خیلی دعا خوندم برا حاجت رواییم 

برا این آخرین بار توسل کردم به امام رضا و امام زمان و امام موسی کاظم که واسط بین من و خدا بشن حاجت بگیرم انشا... روز شهادت امام رضا نذرمو بدم 

ایندفعه دارم یه ذکر دیگه میگم اما دیگه تاپیکا رو نخوندم که ببینم حاجت روا شدن همه یا نه گفتم میخونم انشا... من حاجت میگیرم به بقیه میگم 

تو رو خدا هر کی تاپیکو دید دعا کنه برام 

میشه هر کس امضامو دید برای حاجت رواییم صلوات بفرسته؟

عزیزم اولا که ایشاالله هر حاجتی که داری به زوذی به حق امام رضا حاجت روا شی دوم اینکه نگاه نکن ببین کی از کدوم دعا حاجت گرفته. دعایی که خودت میخونی و. چنان با امید بخون که مطمین باشی حاجت روا میشی من خودم به ایت الکرسی خیلی اعتقاد دارم این سری اخر از فضیلت های دعای معراج  و خوندم و از صمیم قلبم بهش اعتماد کردم و حاجتم  و داد

خدا جونم دوست دارم
عزیزم اولا که ایشاالله هر حاجتی که داری به زوذی به حق امام رضا حاجت روا شی دوم اینکه نگاه نکن ببین ک ...

وای خوش بحالتون که اینقدر با ایمانید کاش منم مثل شما بودم☹آره ایندفعه سعی میکنم از صمیم قلب امیدوار باشم ☹☹☹شمام بی زحمت دعا کن برام مرسی عزیزم

میشه هر کس امضامو دید برای حاجت رواییم صلوات بفرسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خوش بحالتون که اینقدر با ایمانید کاش منم مثل شما بودم☹آره ایندفعه سعی میکنم از صمیم قلب امیدوار ...

منم خیلی با ایمان نیستم برعکس بنده خوبی هم نیستم ولی به بخشش و محبت اون شک ندارم . ایشاالله که به زودی به حاجتت برسی

خدا جونم دوست دارم