2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کله گنجشکی چجوری درست میشه 

پيازو سرخ ميكني سيب زميني هم نگيني ريز ميكني و سرخ ميكني

بعد ربو بهشون اضافه ميكني و يكم تفت ميدي و آب ميريزي توش با نمك و فلفل

يكم كه سيب زمينيا پخت گوشت قلقلي درست ميكني و ميريزي توش و حدود يه ربع ميذاري بمونه و آبشم در حد خوراك باشه،نه بيشتر

آخرم يكم آبليمو ميريزي

خوشمزه و راحته

پیراشکی ..مرغ سوخاری..کتف بال سوخاری..لازانیا کتلت همبر کوکو سبزی کوکو مرغ کوکو اسفناج..خورشت قیمه سبزی کرفس اسفناج باقالاقاتوق  لوبیا بامیه دال عدس قلیه ماهی. .دمپخت لوبیا عدس ماش باقله.. میگو پلو ..رشته پلو .آبگوشت تاس کباب کشک بادمجون آش بادمجون دلمه کلم دلمه فلفل گوجه .

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین