2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی بیاید یک لحظه

256 بازدید | 22 پست

مدتیه که از نظر روحی بهم ریختم به دلایلی،دلم میخواد یک مراسم مذهبی تو خونم بگیرم بهم ارامش میده،شما از کدوم یکی از این مراسم های مذهبی بیشتر ارامش میگیرید؟

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من

من سفره خانم رقيه رو خيلي دوست دارم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اومدم بگم فقط دلم از این حلواهایی ک تو جلسه های مذهبی میدن کشید😭😭😭😭

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

شهادت روضه بگیری خیلی خوبه

سفره و اینا خرافاته و اصلا کار درستی نیستا زودتر گفتم بدونی عزیزم 

ولی روضه عالیه خیلی حال خوبیه

اگه گرفتی ماهم دعا کن♥️

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
شهادت روضه بگیری خیلی خوبه سفره و اینا خرافاته و اصلا کار درستی نیستا زودتر گفتم بدونی عزیزم  ...

همسرمم میگه روضه مرسی عزیزم از نظرت

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من

سفره هم دلیل دارم که میگم فقط اینکه الان وقت ندارم وگرنه برات توضیح میدادم عزیزم♥️

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰

سلام..بااجازه بزرگترها

واسه اقامون کہ غریب و تنهاست امام زمان مون و یک دعایی هم هست کہ واقعا ارام بخش ابولحسن ضراب اصفهانی کہ باید،قبل ظهور خوانده شود،هرکسی بخونہ اقا واسش دعا میکن سرچ کن خودت میفهمی