2777
2789
عنوان

علائم میگرن چیه؟

1861 بازدید | 14 پست

بچه ها ده روزه شدید تا یکم ناراحت میشم سرم منفجر میشه از درد جوری ک چشامم تار میبینه.بعضی وقتا کم حالت تهوع میگیرم😟 تنگی نفس هم دارم.میگرنه یا چیز دیگه ایه؟

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

من از بارداری دوم ام میگرن گرفتم...سردرد...حالت تهوع که خیلی آزار دهنده است...یکی از چشام خیلی درد میگیره و به نور خیلی حساس میشم..باید توی یه اتاق تاریک بشینم

یه مادر استقلالی(دو اتیشه)...که بچه هاش شبها با اهنگ...روی قلب من نوشته رنگ قرمز رنگ عشقه...میخوابن  پسر و دخترم پرسپولیس ان  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساسیت به نور ..بو ..صدا...گرما ..تهوع ..درد نبض دار شقیقه ..تو بعضیا یکطرفه هست ..مثل خودم ..مال من ارثیه ..شاید برای شما میگرن اعصاب باشه ..موقع پریودی هم حتما سردرد میگیریم 

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
افت شدید فشار خون هم میگیرم..ببین فشار خونت بالا یا پایین نیست ؟؟چون اونم سردرد میده .. 

فشارم زیاد میوفته اما من صب تا شب اینجوریم مگر اینکه خونه ساکت باشه و من ب چیزی فک نکنم

منم همینجوری سروصدا نور زیاد گرما گشنگی عصبی بودن کم خوابی خودم اگه داد بزنم سردرد میگیرم اونم سرمو تکون میدم سردردم بیشتر میشه  به چشامم میزنه حالت تهوع ام دارم تا ام ار ای هم رفتم هیچیم نبوذ خداروشکر دکترم گفت فقط کنترل کن وقتی سردردت داره شروع میشه سریع مسکن بخور هرچی طول بکشه بیمارریت بیشتر میشه و کنترل کنی خیلی کم میشه من خدای سردرد بودم همیشه سردرد داشتم اونم ططولانی دوروز سه روز حتی شب میخگابیدم صبحم با سردرد بیدار میشدم الان خیلی بهترم خیلی  از وقتی مراعات خودمو میکنم

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
منم همینجوری سروصدا نور زیاد گرما گشنگی عصبی بودن کم خوابی خودم اگه داد بزنم سردرد میگیرم اونم سرمو ...

دقیقا منم اینجوریم

خداروشکر ک خوبی