2777
2789

دخترم دو سال و 3 ماهشه، قد 85، ورن حدودا 10. از شیر و پوشک گرفتمش

کلی شعر بلده، خودش لباساشو میتونه بپوشه، فقط زیادی غر میزنه

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسر بزرگترم دارم با اون میخابه از همون دو سالگی 

خدا حفظشون کنه نه من پسرم بچه اولمه بعد شبا تاصبح صدبار تاصبح چک میکنه ببینه هستیم یا نه دوسالو سه ماهس

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشوند
دخترم 30 آبان میشه دو ساله. وزن 11.700 با قد 84 از شیر گرفتمش. پوشک رو گداشتم تابستون سال دیگه بگیر ...

دخترمن ۱۹ابان تولدشه☺من از پوشک و،شیر گرفتمش...در چه حد صحبت میکنه؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
بخدا. اینایی که خانما گفتن برای بچه سه سالم زیاده. تازه پسرمن بالاترازنموداررشدشه 

اره من که سرخورده شدم ماحتما یاجوج و ماجوجیم خیلی کوتاهیم  

محمدمهدی و محمد مسیح هدف از تولد شما خدمت به امام زمان است و بس   
فک نمیکنم مطمئنم! کاری از دستم برنمیاد آلرژی و رفلاکس داره و هرکار میکنم وزن نمیگیره

سویق کودک بهش بده

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
برای من که خوب بود به هفته ای اینقدر بردمش تا خودش گفت پی پی الحمدالله همکاری کرد دقیقا یک ماه قبل ...

خب خداروشکر .

دختر من جیشو خودش میره دسشویی ولی پیپی و نمیگه اصلا

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
همه چقدر زود از پوشک گرفتین . اذیت نشدین قبل دوسالگی؟

دخترمن چون پیش ماماتم بود مامانمم پرحوصله یادش داد 

مطلقا پی پی تو پوشک نمیکنه هرجا باشم باید دسشویی پیدا کنم😂😂😂😂😂

ولی درکل جایی برم و شبها برای خواب پوشکش میکنم

فقط وقتی پی پی داره باید پوشک رو باز کنم ببرم دسشویی

دو سال و یک ماه

یک ماهه ک از پوشک گرفتم،اولش کمی سخت بو اما الن خیلی عالیه،

جای خوابم ک منو شوهرم رو تخت میخوابیم،

اون روزمین،کنار تخت

اما ب شدت مغروره،

و اگ قهر کنه اصلا اشتی نمیکنه

تا نوزده ماهگی شیر خورد،

وزنش حدود سیزده کیلو البته با کمک شربت فروگلوبین،

،یکم وسواسه،هرچی ک بخوره باید دستشو بشوره

اصلا شب ادراری نداشت،از18ماهگی شب بدون پوشک بود

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
دخترم دو سال و 3 ماهشه، قد 85، ورن حدودا 10. از شیر و پوشک گرفتمش کلی شعر بلده، خودش لباساشو میتونه ...

ماشالا پسرمن همسن دختر شماس حرفم کامل میزنه ولی لباس نمیپوشه خودش در کل خیلی هنوز مستقل نیست برای شما تنها تواتاق خوش میشینه بازی کنه؟

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشوند

من همش یه هفته مونده به دوسالگیش از پوشک گرفتم چند باز جیش کرد رو فرش دعواش کردم تو یه هفته یاد گرف بعد اینکه یاد گرف فرش و دادم قالیشویی هر دفعه هم باخودم میبردم دسشویی

الهم صلی علی محمد وال محمد