2777
2789
نسبت ب وزن تولدش بنظر خوبه, میخای ب دکترش بگو اگه صلاح دید مکمل بدی

اخه بچه دوستم که همسن پسرمه موقع تولد قدش 49 بود

18ماهگی 85.. پسر من 81😥 بردمش دکتر ،دکتره خودش قد کوتاه بود عصبانی شد دعوام کرد😐 میخوام ببرمش پیش یه دکتر دیگه

🖤

دوسالو چهار ماهشه باهوش شیر یکسالو نه ماهش بود گرفتمش در حد چند کلمه حرف میزنه از پوشکم نگرفتمش مهارتش هوشه زیادشه اینو من تایید نکردم دکترش تایید کرد هنوزم پیش خودم لالا میکنه دکترش گفت سه سالگی جداش کن

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سال و پونزده روز  از شیر و پوشک گرفتمش قد ۸۲ وزن ۹😟😟😟 مهارت مثلا چی؟

دقیقا مثل دو سالگی دختر من😐 استرس نداری؟ من که دارم دق میکنم بس که هی غذا و مکمل میریزم تو حلقش ولی بیفایده

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
بخدا. اینایی که خانما گفتن برای بچه سه سالم زیاده. تازه پسرمن بالاترازنموداررشدشه 

قد وزنش چنده

خب بالاخره به ژنتیکه دیگه

مثلا پدرو مادر ریز جثه که بچشون درشت نمیشه و همینطور برعکسش

دخترمن چون پیش ماماتم بود مامانمم پرحوصله یادش داد  مطلقا پی پی تو پوشک نمیکنه هرجا باشم باید ...

دقیقا برعکس دختر من😂 پیپی رو اصلا نمیگه. ولی جیشو سریع میره دسشویی 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
دخترم دو سال و 3 ماهشه، قد 85، ورن حدودا 10. از شیر و پوشک گرفتمش کلی شعر بلده، خودش لباساشو میتونه ...

شعر میخونه😄😄پسرمن میگه داداش رف کلی ذوق میکنیم  میگیم حرف زد😂😂😂

الهم صلی علی محمد وال محمد
پسرمن پیش همسناش که وامیسته هم هیکلشونه. اما نی نی سایت که میام همه ماشالله دوبرابرشن

دقیقا منم الان تعجب کردن 18 16 19 این وزن یه بچه 3 سال به بالاس .. مگه اینا چند کیلو به دنیا میان .

وزن نرمال واسه یه بچه دوسال وزن تولد ضربدر 4 

دختر من 3 کیلو بوده الانم 11.700 و نرمال 

بچه ای که 19 کیلوه یعنی وزن تولدش باید نزدیک 5 کیلو باشه ..وگرنه اضافه وزن داره.😣

ماشالا پسرمن همسن دختر شماس حرفم کامل میزنه ولی لباس نمیپوشه خودش در کل خیلی هنوز مستقل نیست برای شم ...

آره، طفلی دخترم همیشه تنهاست، واسه همین عادت کرده

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
سویق از کجا تهیه میکنید ؟ 

عطاریا باید داشته باشن ولی یه پیج تو اینستا هست خونگی درست میکنه و خیلی تازه و مرغوبه! البته خودم تاحالا نخریدم ولی خیییییلی کامنت از مشتریاش داره که همه تعریف میکنن و خیلی مشتری داره اگه خواستین آدرس پیجشو میدم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
دقیقا مثل دو سالگی دختر من😐 استرس نداری؟ من که دارم دق میکنم بس که هی غذا و مکمل میریزم تو حلقش ولی ...

چرا بعضی وقتا انقد بهم فشار میاد ساعت ها غصه میخورم یا گریه میکنم خیلی ناراحتم بخصوص ک زیاد مریض میشه گاهی حس میکنم میخوام‌چشامو ببندم باز کنم ببینم دخترم بزرگ شده آلرژی و رفلاکسش خوب شده قد و وزنش عالیه...هیچی بدتر این نیست ک مدام اطرافیان بگن چقد بچت ریزه😖😖😖

دقیقا منم الان تعجب کردن 18 16 19 این وزن یه بچه 3 سال به بالاس .. مگه اینا چند کیلو به دنیا میان . ...

پسرمن ۱۹ کیلوعه ولی وقت تولد ۳ کیلو بود

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشوند
اخه بچه دوستم که همسن پسرمه موقع تولد قدش 49 بود 18ماهگی 85.. پسر من 81😥 بردمش دکتر ،دکتره خودش قد ...

نه بابا نگران نباش 4 سانت ک چیزی نیس نگرانی

پسر من 94 بوده دو سالگیش الان دو سال و 7 ماهشه همونقدر مونده نگرانم, یعنی نباید بیشتر میشد؟  حالا میخام ببرمش چکاپ اخه میگن تو دوسالگی کمخون میشن و اکثرا کمبود ویتامین د دارن

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
قدشو نمیدونم وزنش۱۴..از پوشکو شیر گرفتمش...شبا پیش خواهر و برادرش میخابه...درکش عالیه...همه صحبتارو ...

چندتا بچه داری

متولد71هستی؟

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم