2777
2789
دوقلو پسر دهرم که قد و زنشون  قد 93 وزن 13/500 یک ماهه از شیر گرفتمشون جای خواب به نظرم زود ...

مشاور به من گفت جای اتاق بچه رو زود باید جدا کرد چون درکی از تاریکی و تنهایی و دزد و ‌‌.‌.‌.این چیزا ندارن ولی وقتی سن شون بره بالاتر دیگه نمیتونین جاشونو جدا کنین! من یک سالگی اتاق دخترمو جدا کردم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

پسرمن پیش همسناش که وامیسته هم هیکلشونه. اما نی نی سایت که میام همه ماشالله دوبرابرشن

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چقدر زود از پوشک گرفتین . اذیت نشدین قبل دوسالگی؟

معمولا اذیت میشن من که بعد دوسالگی شروع کردم الانم کامل میگه اصلا اصلا توبگو یه درصدم اذیت نشدم دوسالو یه ماهش بود

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشوند
معمولا اذیت میشن من که بعد دوسالگی شروع کردم الانم کامل میگه اصلا اصلا توبگو یه درصدم اذیت نشدم دوسا ...

منم پسرمو دوسال و نیمگی گرفتم و بقول شما اصلااا اذیت نشدم و همکاری کرد .

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
مشاور به من گفت جای اتاق بچه رو زود باید جدا کرد چون درکی از تاریکی و تنهایی و دزد و ‌‌.‌.‌.این چیزا ...

نمیدونم اخه گناه دارن بخوان تنها بخوابن

گفتم بذارم یه کم بزرگتر بشن بعد به هوای هم دیگه برن بخوابن

دلم نمیاد

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
والا منم دیگه خجالت میکشم قد و وزن پسرمو بگم

بخدا. اینایی که خانما گفتن برای بچه سه سالم زیاده. تازه پسرمن بالاترازنموداررشدشه 

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 
همه چقدر زود از پوشک گرفتین . اذیت نشدین قبل دوسالگی؟

برای من که خوب بود به هفته ای اینقدر بردمش تا خودش گفت پی پی الحمدالله همکاری کرد

دقیقا یک ماه قبل گرونی پوشک گرفتم واقعا خوشحالم پول پوشک نمی‌دم خیلی صرفه جویی شد

محمدمهدی و محمد مسیح هدف از تولد شما خدمت به امام زمان است و بس