2777
2789

سلام

توی قم دنبال یه جای مطمئن می گردم ولی می ترسم هر جایی برم. چون خیلیا جاهایی میرن که جواب نمیگیرند  یا بر میگرده

اگه کسی میدونه کمکم کنه ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ۶ ماه باز در میان😐

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

باید بطور مرتب بری اگه مشکل هورمونی نداشته باشید طی ۶تا ۸جلسه جواب میگیرید من با دستگاه دایود انجام دادم ولی ۱۰ تا ۱۲ جلسه رفتم اولم بدنم خیلی پرمو بود ومشکل ارثی داشتم اما الان ماهی ۱بار شیو میکنم و شاید ۴درصد موهاباقی مونده باشه

میگن اگه دستگاش الکساندریت باشه خوب جواب میگیری ولیبعدش بایدفقطژیلت بکشی بندمطلقا ممنوع چون باعث ...

هر قسمت از بدن نیاز داره با توجه به نوع پوست و موهاش از یه دستگاه مخصوصی استفاده کنن ولی کلینیکای اینجا کلا یه دستگاه دارن که همه جارو با همون میزنن