2777
2789

دحترم تازه وارد چهارماهگی شده از روزای اول تولدش همه اش در حال گریه است کولیکش خیای بهتر شده اما کلا گریه میکنه.پنج دقیقه رو زمین نمیمونه. اعصابم ضعیف شده بدنمم که همینطور دیگه نمیتونم تحملش کنم.برام دعا کنید صبرم زیاد بشه.

عزيزم ايشالا درست بشه و خدا بهت صبروتوانايي بده

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر منم همینطور بودم الان8ماهشه بهترشده بچه دیگهدهمه ایناها رو داره من تا6ماه کولیک. رفلاکس همه جااسموت همین رنگه خداصبربده الکی ک نمیشیم مادر ک

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

خیلی سخته درکت میکنم

ادم ده دقیقه نمیتونه بخوابه راحت

تا یک سالگیش سخته بعد بهتر میشه

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

دخترمنم تا۷ماه ونیم شدیدگریه میکرددیگ دیونه شده بودم اکثرامیبردیمش تا۴ ۵صب توماشین گاهی شبا تا۹صب بیداربود اما براش بونیچ درست کردیم خیلی بهترشددکترگفت براش سشواروجاروبرقی روشن میکردیم ی پتو خوب میزاشتیم من ی طرف شوهرم ی طرف اروم تکونش میدادم اروم میگرف شماهم امتحان کن عزیزم

منم همینم خواهری واقعا اینجور بچه ها اعصاب میخواد من ک میرم خونه مامانم اینا اونجا اصلا بهونه نمیگیره و فقط بازی میکنه ده ماهشه

دوباره قطار دلم افتاد روی ریل جنوب...بعضی از روزها انگار جزو عمر ما حساب نمی شوند...روزهایی که قبل از غروب آفتاب روبروی اروند نشسته ای...این موج ها با تو میخواهند حرف بزنند این صدا صدای موج آب نیست صدای کلنجار رفتن دریاست برای فاش کردن رازهایی که به چشمانش دیده...و تو میبینی که آسمان اروند هم سنگینی می کند...نماز را که خواندی باید بروی کاروان در حال حرکت است و ناگزیر باید بروی دلت را جا می گذاری کنار یادمان شهدای گمنام اروند و می گویی من این دل را به امانت کنارتان می گذارم و می روم... دلاوران دریا دل مراقب دلم باشید من به شهری برمیگردم که کمتر امانت داری چون شما را داردبه شهری که من می روم کمتر پیدا می شود کسی که به آب خروشان اروند خشمگین بزند و طناب را رو به ساحل رها کند به امید آنکه مهدی فاطمه(عج) انتهای طناب را می گیرد...من به شهری بر میگردم که امام غایبش غریب است،ادبیات شهر من با ساحل اروند متفاوت است..                                                                 خدا جووونم ازت ممنونم بابت همه داشته ها و نداشته هایم که داشته هایم نعمت و نداشته هایم حکمت توست..                 تیکر تولد یکسالگی دخترمه😍😍

منم همینطور

تازه رابطه داشتم با پیشگیری طبیعی پری هم میشم پسرمم دوماهو نیمه اس 

لطفا دعا کنید یوقت اتفاقی نیفته من توان بچه دوم ندارم

همش میگم غلط کردم بعد یسال رابطه داشتم

انقد باهم نبودیم دیگه یادم رفت روش پیشگیری مطمئن ترب داشته باشم

بهت حق میدم ..صبور باش .چه کنیم باید تحمل کنیم دیگه 

دلم میخواد بمیرم افسردگی گرفتم کلی داروی گیاهی و تلخ رو مجبوری میخورم صبح که میشه میگم خدایا باز شروع شد ساعتارو میشمارم تا شب بشه و بخوابه

منم بچم ۱۵ ماهشه. خل شدم دیگه به خدا از دستش. از نوزادی گریه ای بود الانم همونطور بهونه گیر و نق نقو هست و بد غذا. بعضی وقتا فکر میکنم کارم از دستش به دیوونه خونه میوفته

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

واي چهارماه ك چيزي نيس.

بذار سه ساله بشه ميگي چقد ناشكر بودم ب كاراي بچه چهارماهه ميگفتم اذيت، مادرا با بچه هاشون بزرگ ميشن، صبور ميشن رشد ميكنن

براش وقت بذار بغلت كن، خواب و بيداريشو با خودت تنظيم كن

وقتايي ك خوابه كاراي خونه رو بكن

از اىانم اينو يادت باشه تا بچه كوچيك داري خودتون واسه كاراي خونه نكش، در حد توانت انجام بده

وقت اصليت برا بچه تااا سه و نيم چهارسالگي

منم همینم خواهری واقعا اینجور بچه ها اعصاب میخواد من ک میرم خونه مامانم اینا اونجا اصلا بهونه نمیگیر ...

خونه مامانم حیاط داره کلا استراحتش کمه برا همین‌ زیاد نمیتونم برم.خونه خودمم طبقه چهارمه بدون آسانسور بخاطر پادرد مامانم نمیتونم زیاد ازش بخوام بیاد

دلم میخواد بمیرم افسردگی گرفتم کلی داروی گیاهی و تلخ رو مجبوری میخورم صبح که میشه میگم خدایا باز شرو ...

الهی انشاالله درست میشه میدونی اعصابا کلا ضعیف شده..بعد زایمان هم در کل ظعیف میشیم و یکم عصبی..تحمل کن این روزام میگذره درست میشه ..اون طفلکم گناه داره بی دلیل گریه نمیکنه که ..یه جاش درد میکنه حتما ..صبووور باش ..من خودم زود عصبانی میشم ولی دارم رو خودم کار میکنم قوی باشم..از موقع که باشگاه میرم روحیم خ خوب شده..شما هم خودتو به ی چیزی سرگرم کن