2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی داخل آب

190 بازدید | 20 پست

سلام خانوما هرکسی تجربه داره لطفا راهنماییم کنه من میخواستم‌سزارین کنم ولی بیمارستانای شخصی هم خیلی هزینه هاش بالاس از طرفی ام از زایمان طبیعی خیلی میترسم ولی اینجور ک بوش میاد آخر سر مجبور میشم برم زایمان طبیعی ولی امروز یکی بهم میگفت داخل آب خیلی خوبه میخوام اگ کسی نظری داره بهم بگه خیلی میترسم ک نی نی تنفس‌ نرسه بهش یا خودم مشکلی برام پیش بیاد دردشم که ب کنار

نی نی هیچیش نمیشه چون تو داخل شکمتم تو آب هس  برا شما هم التیام بخشه

نه منظورم این ک یه وقت نی نی دیر ب دنیا بیاد مشکلی براش پیش بیاد،شما تجربه زایمان طبیعی داشتین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی زایمان کردم ولی نه تو اب...تو ایران زیاد نداریم زایمان تو اب هنو جا نیوفتاده....ولی اگه از دردش میترسی میتونی اپیدورال کنی ک درد رو حس نکنی ولی میگن روند زایمان رو کند میکنه من زایمانم فیزولوژیک بود

نه منظورم این ک یه وقت نی نی دیر ب دنیا بیاد مشکلی براش پیش بیاد،شما تجربه زایمان طبیعی داشتین؟

دیگه اون بستگی به حرفه ای بودن دکترت داره و شرایط شما داره

نه منم احتمالا زایمان در آب انجام میدم

men onsuz  O,mensiz   Qala bilmez
اينجا زايمان دراب مثل خارج نيست كه ميزارن بيرون اب انقدر دردميكشي بعد موقع اومدن بچه ميبرنت تواب🙄

دقیقا همینو گفتن بهم ماما گفت وقتی درد کشیدی و ن نی مخواد ب دنیا بیاد میبریمت داخل آب .خیلی میترسم برا کابوس شده این زایمان

دقیقا همینو گفتن بهم ماما گفت وقتی درد کشیدی و ن نی مخواد ب دنیا بیاد میبریمت داخل آب .خیلی میترسم ب ...

اخه دوست من زايمان دراب كرده اونم تويه بيمارستان عالي و خصوصي ولي اصلا راضي نبود ميگفت بيرون اب دردكشيدم لحظه اخر بردنم تويه استخر كوچولوي بوگندو🙄😕

اخه دوست من زايمان دراب كرده اونم تويه بيمارستان عالي و خصوصي ولي اصلا راضي نبود ميگفت بيرون اب دردك ...

چقد بد.ای خدا این چه قانونیه ک آوردن قبلا خیلی خوب بود هرکی دلش سز میخواس میرفت سزارین.