2777
2789

برای بار اول میریم با یه بچه دو ساله شیطون عشق بیرون. فکر کنم تفریحات آبی رو کلا نتونیم بریم. اهل خرید تو مسافرتم نیستیم . کجاها بریم که به خودمون و بچه خوش بگذره ؟ رستوران های خوب و مناسبش کجان ؟

والا جز اینا که گفتی کیش چیز خاصی نداره

اما رفتی حتما نوستالویچ رو برو ساندیچ قدیمی میده وایی دلم خواست

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

ساحل مرجان و اسکله تفریحی برای پیاده روی خوب هستن

فودکورت مرجان مناسبه

غذای هایپر مارکت خوب و بهداشتی نیست

اگر اهل زارا و برشکا هستی کوروش مال رو ببین

مسیرهای کوتاه و سرراست رو با ون های جزیره که ایستگاههای زیادی داره برو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تفریحات ابی مثل دلفینا و قایق های تفریحی رو میتونی بری! بچه رو هم نوبتی نگهدارید میتونی اسکوتر دریایی و غواصی و اینارو برید چون زنونه مردونه اش جداست! 

فقط چون بچه داری اون پاراسل رو نمیتونید برید ک همونو شمال داره چیزی از دست نمیدی! 

رستوران هم یه راسته داره پر رستوران سعی کن حتما ماهی شعری رو امتحان کنی فودلند هم ما رفتیم غذاهاش بیشتر با جوجه است ک مث جوجه کباب خودمون هست 

یه پارک هم داره ک افرود با لندکروز و شتر سوار و ماشین بازی داره که  دوتای اخر رو با بچه میتونی بری! 

در کل با بچه هم میشه رفت ولی خب سختی های خودشو داره! 

اگر خواستید ماشین کرایه کنید بدونید که ممکنه پول ودیعه تونو یا دیر بدن یا ب اسم جریمه راهنمایی رانندگی ازش کسر کنن! 

یه سایت تخفیف هم هست برای این تفریحات ک تخفیفش از تخفیفاتی ک هتلتون میگه بیشتره! 

راستی گشت دور جریزه هم هست از دست ندید فقط حواستون باشه ک میگن عکس ازتون میگیریم چاپ و ریختن تو فلش فلان قدر هزینه داره دوربین گوشیتون خوب باشه خودتون بهتر عکس میگیرید! 

ما هتل تعطیلات رفتیم ک 3 ستاره بود اونجا خودش عکس و شاسی مجانی داشتبرای یادگاری! 

احساس تنهایی شدید