2777
2789
عنوان

اومدیم کیش قهرکردم زدم بیرون😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3649 بازدید | 213 پست
بازم خوش بحالتون مسافرت میرید من ۵سال ازدواج کردم فقط یبار رفتم مشهد😢

من 6ساله ازدواج کردم جز خونه بابام جایی نرفتم

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
خخخخخ این سومین باره ک اومدم جرات پیداکردم هنوز بدنم زخم و دردداره ازکتکای پنجشنبش.دیگه بریدم

کتک میزنه؟ وای این که خیلی بده. من فکر کردم فقط دعوای لفظیتون شده. چرا در مقابل کتکاش سکوت میکنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عب نداره تو سفر اعصاب خودتو خورد نکن میدونی حساسه با کسی حرف نزن بعد اگر خودش هر هر راه انداخت بهش ...

من باکسی حرف نزدم این دوربرش داشته ادم حسابش دادم حسابی انگارمن رباتم .میگم مرده ی مرده سن بالا ساده من نگاشم نکردم این روانیه میشناسمش مهمونی مسافرت هرجا هرجاروگندمیزنه

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

بچه هایه سوال شرمندا نامزدمن کتک نمیزنه ولی همیشه تهدیدمیکنه مثلامیگه اگه فلان کاروکنی میزنی پاهات میشکنه یامیزنم دندونات بریزه توحلقت....ولی تاحالانکرده ازاین کارا...عادیه؟😐

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

ماشین دوسری پیش رنت کردیم.برنمیگردم تا تنهایی دغ کنه .البته خیالش ازکیش وامنیتش راحته نمیترسه برام�😐😑فک کنم الان میره پیش داییش.مسافرتی ک زهرمارشه ادم بهترهیچ جانره

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
شوهرت سیاست داره و تو کلا بی سیاستی اخه. اون سیاستش اینه که دعوا راه میندازه تا قهر کنی و مجبور نشه ...

ن خریدامو کردم

بچه هایه سوال شرمندا نامزدمن کتک نمیزنه ولی همیشه تهدیدمیکنه مثلامیگه اگه فلان کاروکنی میزنی پاهات م ...

اصلا درس نیس

ن خریدامو کردم

خو عزیزم بشینی خونت ک بهتره این چ سفریه همش کتک و قهر و...حالا بگو قیمتا چ طوره اونجا  

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
کتک میزنه؟ وای این که خیلی بده. من فکر کردم فقط دعوای لفظیتون شده. چرا در مقابل کتکاش سکوت میکنی؟

ن الان ک لفظی بود.پنجشنبه ب شدتتتتتتت دعواکردیم ب شدت جمعه صبح پاشد اشتی کرد وبلیط گرف شب دومدیم کیش .یک ساله مقابله میکنم .جلوش وایمیسم 

خو عزیزم بشینی خونت ک بهتره این چ سفریه همش کتک و قهر و...حالا بگو قیمتا چ طوره اونجا    

غواصی دوماه پیش۷۵بودشده۱۵۰ اوف دیگه نمی ارزه فعلانم بادو دریاطوبانی لباسا عالی ارزون شلوارتاپ دامن ۵ تومن ۱۰ت ۱۵ عالییی

دقیقا مثل شوهرمن مسافرت میبره خرید وتفریح وهمه چی ولی به تمام معناکوفتم میکنه ماهم یکماه پیش کیش بودیم اونجاهرچی خواست دعوادرست کنه من نذاشتم برگشتیم باباموبهونه کرد منم صبرم تموم شد دوهفته رفتم قهر حالاهم دارم ادمش میکنم این جورمرداببخشید زن سلیطه میخواندنبایدجبوشون کوتاه بیایی

خدایادوست دارم