2777
2789
عنوان

اومدیم کیش قهرکردم زدم بیرون😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3649 بازدید | 213 پست
بازم خوش بحالتون مسافرت میرید من ۵سال ازدواج کردم فقط یبار رفتم مشهد😢

نمیدونم چرا از این که یکی به یکی بگه خوش به حالت اعصابم خورد می شه...... اینججوری حس میکنم طرف داره حسرت می خوره و کوفت اون یکی دیگه میشه...... کلی میگم منظورم شما نیستی.... نمیدونم همه اینجورین یا من اینجوریم..... من که هروقت یکی بهم اینجوری گفتی پدرم در اومده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گفتم میرم دسشویی تولابی رفتم بعدشم قرص معده دردخوردم و باتاکسی زدم بیرون زنگ زد گف زنگ میزنم مامانت سکته کنه شهرغریب رفتی گفتم جهنم قطع کردم دیگه زنگ نزد

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
خب دعوا نداشت که تو مسافرتا نباید دعوا کنی چون به ضرره خودته به زبون بگیر فقط خرید کن بعد تو.خونه حا ...

من دعوانکردم بهونه گیره یهو تاکسی گرف رفتیم هتل و همش سیگارکشیدخفه شدم.هردفعه هرجامیریم کوفتم میکنه حالاداییش اومده کیش زندگی میکنه شام دعوتمون کرده ولی زنش ی اس ب منم نداد .حالا منتظرم غروب بشه ومنم حاله شوهرم وبگیرم و نرم خونه داییش فرداشبم بلیط داریم

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

اصلا کیش فقط تفریحاتش خوبه مغازه هاش جالب نیست😁😁😁😁😁پاشو برو. اشتی بعدشم اتومبیل کرایه کنین برین دور دور. 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

ما هر وقت میریم شمال دعوا میکنیم اه اه اه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
من تو دعوا بزنم بیرون شوهرم بدتر میکنه احسنت به دل و.جراتت

خخخخخ این سومین باره ک اومدم جرات پیداکردم هنوز بدنم زخم و دردداره ازکتکای پنجشنبش.دیگه بریدم

شوهرت سیاست داره و تو کلا بی سیاستی اخه. اون سیاستش اینه که دعوا راه میندازه تا قهر کنی و مجبور نشه ببرتت پاساژ و برات خرید کنه، و تو بی سیاستی که زود قهر میکنی. اینجور مواقع تا پای جون باید مقاومت کنی و قهر نکنی😆

من دعوانکردم بهونه گیره یهو تاکسی گرف رفتیم هتل و همش سیگارکشیدخفه شدم.هردفعه هرجامیریم کوفتم میکنه ...

عزیزم از مسافرتتون سعی کنین لذت ببرین دعواهارو بذاریت تو خونه 

ای بابا این چه کاریه 

دلتون میاد تو این اوضاع پول خرج کنین برین مسافرت حالو هوتون عوض شه بعد برین اونجا دعوا بیوفتین؟ 

گلم برگرد هتل و سعی کن لذت ببری از کنار همسر و مسافرت بودنت