2777
2789

من ۲_۳روز قبل از این ک پریودم عقب بیوفته از بتا دادم ۱۰۵بود دکتر گفت ۱۰روز دیگه برو اگه به ۱۵۰۰رسید بیا سونو.۴هفته و ۶روز از داد رسیده بود ۱۸۰۰۰ رفتم سونو ساک رو دید ولی جنین رو ندید گفت احتمالا پوچه دارم.هیچ علایمی هم ندارم نه تهوع نه لک بینی نه سفت شدن شکم فقط سینه هام دردناک شده و خستگی مفرط دارم

تعداد رای : 10
نظرسنجی
پوچ هست به خاطر بتا بالا
0
0%
یا زود رفتم سونو
10
100%
به آرزوهایم قول رسیدن دادم . خدایا کمک کن خوش قول باشم

تو 4 هفته دکترت خیال داشته جنین و ببینه!!!1 هفته 7-8 برو برای جنین و قلبش دکترا فقط بلدن استرس بدن

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا که اصولا زیر نه هفته سونو خارجی معنی نداره، و اصلا سونو نمیکنن اگه خیلی ضروری باشه سونو واژینال، 

برای علایم مثل تهوع و اینا یکم زوده. میگن تا دو هفته بعد از بارداری اگر بی بی هنوز مثبت بود یعنی بارداری، 

والله من تالا نشنیدم کسی تو هفته 4 جنینو ببینه همه میرن تازه هفته 5 فقط ساکو میبینن . نمیدونم چرا بع ...

اونا دکتر نیستن دنبال پولن وجدان ندارن بعد خیلا میگن بیا کورتاژ در صورتی که اگه پوچ باشه خودش دفع میشه با کورتاژ تمام پرزای رحم ار بین میبرن دیگه برای بچه دار شدن خیلی دردسر میشه فقطم به خاطر پولش

یه مامان خوب

ارایشگرم تو هفته ۱۷ گفتن پوچه و کرتاژ شد اونم نصفه نیمه بماند چه زجری کشید تا افتاد ولی بعدش گفتن عههه ببخشید بچه کوچیک بوده دیده نمیشده اصن

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃

مرسی از دلداری همگی .نمی‌دونید چ استرسی بهم داده دکتره.یعنی اشاره کنن گریه میکنم.

ساک رو دید ولی جنین رو ندید خودش گفت هفته بعد بیا باز سونو.به نظرتون چ کار کنم؟این ک بتا رفته تو ۴ هفته و ۶روز هیجده هزار یعنی مشکلی نیست؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم . خدایا کمک کن خوش قول باشم