الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم مثل برق آموزشی تموم میشه.برای منم خیلی سختم بود با اینکه حتی نزدیک بود یه دفتر بردار هر وقت دلت تنگ شد براش باهاش حرف بزن و بنویس بعدا بده بخونه دو سال پیش شرایط ترو داشتم این ماه تموم میشه خداروشکر عقدمونم بعد سربازیش قرار بود باشه ولی اگر شما معذوریت نداری عقد کنید چون متاهل باشه سربازیش خیلی راحتتزه
واااای الهی بمیرم میدونم خیلی سخته من با اینکه نزدیک بود انقدر حرص خوردم این دو سال زخم معده گرفتم حتما بنویس دمنوش های آرام بخش بخور تا این دوران تموم بشه مطمئنن چون جای دوره زیاد بهش مرخصی میدن وقتی بعد یه دلتنگی طولانی میبینیش خیلی شیرینه به اینا فکر کن
از الآن دارم به دوماه دیگه که میاد (شاید بیاد فکر میکنم). ایشالا دو هفته بیاد مرخصی. 😭😭😭 همه ش ...
الان نمیتونی کار کنی عزیزم ولی اگر عقد کنید به نزدیک تر پادگانی که نزدیک خونه همسرشه منتقل میشه آخر هفته ها هم کلا مرخصیه حقوق بیشتری میدن چون زن داره یه مقداری هم کسری میگیره بابت متاهل بودن