2777
2789
عنوان

مادرشوهرم کاری کرد که جا خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 111 پست
باید اجازه میگرفتی.من به وسایل شخصی خونه مادرشوهرم بعد شش سال هنوز بی اجازه دست نمیزنم بعد شما به را ...

اخه شوهرم همیشه بهم میگه راحت باش مثل خونه ی خودت ،،بعد مثلا تو آشپزخونه کار کنم باید مثل خونه ی خودم کار کنم اما وقتی چیزی لازم داشتم حق ندارم بردارم 

آرامش خودتون رو فدای بیشعوری دیگران نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد یهو برگشت گفت ،،چرا وسایل آرایشی منو برمیداری مگه خودت نداری،،منم گفتم نیاوردم با خودم مداد لازم ...

عزیزم حریم شخصیش رو رعایت نکردی ناراحت شده،

ممکنه هر کس دیگه ای هم همینطور رفتار کنه،

کتار شما اشتباه بوده،اونم دیگ خیلی زیادی واکنش داده،

حتما دوست نداشته بدونی تو کمد چ خبره،

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
اخه شوهرم همیشه بهم میگه راحت باش مثل خونه ی خودت ،،بعد مثلا تو آشپزخونه کار کنم باید مثل خونه ی خود ...

بحث اینا جداست. منم شوهرم میگه راحت باش. فکر کن مادر شوهرت تو یه مهمونی بیاد خونتون بیاد تو اشپزخونه کمکت بعد بره سر وسایلت تو اتاق خواب سر کمدت خوشت میاد؟ اصلا قیاسش اشتباهه. شاید سر بریده تو کمدش داره شاید نا مرتبه شاید نمیخواد جلو کس دیگه در رو باز کنه

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم
اخه شوهرم همیشه بهم میگه راحت باش مثل خونه ی خودت ،،بعد مثلا تو آشپزخونه کار کنم باید مثل خونه ی خود ...

معلومه حق نداري كارت خيلي زشت بوده

اونم عصبي شده

تازه گفته ندارم و شما برگشتي گفتي داري😒

چندسالته؟

هر زن يك سرزمين است .اداب و رسوم خودش را دارد...

منم عقدم فقط گاهی ممکنه واسه چیزی تو یخچال چیزی دست کنم بردارم اونم ن خوردنی . مثلا اون روز ابمیوه خریده بود همسرم رفتم گذاشتم یخچال خنک شد دوباره رفتم برش داشتم . باید اجازه میگرفتم الان ک فک میکنم میگم کاش اجازه میگرفتم😨

💑