2777
2789

امروز بین دونماز بودم اومدم پاشم یه هو یه عالمه خون اومد تا پاهام اومد خونا سریع رفتم دکترم سنو کردم گفت جنین سالمه فعلا قلبش میزنه جفتش باید مشکل داشته باشه ک خونریزی داری شیافت داد الان هنوز لکه دارم بنظرتون سقط میشه وای تراخدا دارم از استرس دق میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نیست من واسه پسر اولمم دقیقا همین حدود بودم افتادم رو خونریزی ۷روز شیاف گذاشتم چیزای سرد خوردم بعد ۷ روز تا ۵ روزم لکه بینی قهوه ای داشتم  خداروشکر الان پسرم ۱ سالش نگران نباش 

عزیزم اصلا نترس این اتفاق برای خیلی ها می افته و معمولا هیچی نمی شه به دکترت بگو لکه بینی داری تا داروهاتو تجدید کنه ، بعضی موقع تا یک هفته طول می کشه کم کم تر می شه. هر روز صدقه بنداز، هر روز برای حفظ شدن و سلامت بچه ت آیت الکرسی بخون. به دلت بد راه نده . ان شاء الله بچه سالم و شاد و با اقبالی بلند به دنیا می یاری

خودت تصمیم بگیر!   امروز روز خوبی باشه؟   

سونوگرافی رو جای مطمئن برو بگو خوب چک کنن؛ هماتوم نباشه اگر بود هم با دوتا آمپول رفع میشه

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم