2777
2789

کاپیک قبلی رو اگه درجریانید ک هیچی اگ نه بخونید مال چند ساعت پیشه...

ادامش که من چ کردم...

کلا دست به سیاه و سفید نزدم وسوغاتی رو گذاشتم و نیاوردم بعد خواهرشوهر کوچیکم اومد دم در گفت اینارو جا گذاشتین منم گفتم نه باشه لازم نیست بعدا میبریم و گازشو گرفتیم رفتیم.

بعد پدرشوهرم پیامک داد به شوهرم کلی بهش چیز گفت ک خاک توسرت منو جلو دامادم سکه یه پول کردی میگرفتی مینداختی اشغالی و...اونم گفته نه شما ممو جلو زنم بی ابرو کردین....بعد پدرشوهرم زنگ زد به شوهرم هینجوری داااااد میزد و مادرشوهرمم گریه میکرد و همینجوری شوهرم عاق و نفرین کردن ک تو به ما اهانت کردی و دیگ اینجا نیا و پدرشوهرم گفت من امشب می میرم.

شوهرمم خیلی نگران شد گف تاحالا بابامو اینجوری ندیدم و  امشب می میره و شوهرمم گریه کرد

من خیلی حالم بدشد احساس بد بودن شدید بهم دست داد .تازه اخرشم بده شدم شوهرم گفت کاش نمیزاشتم این کارو بکنی ...تو بچگیت شریک شدم.

منم یه گلدون گل تازه ک تازه خریده بودم دادم به شوهرم گفتم پاشو برو همین الان از دل بابات در بیار اونم رفت و من هنوز تنهام....

اصلا فکر نمی کردم اینجوری بشه....پدرشوهرم اینکارا رو بکنه و...😔😔😔

خدا منو ببخشه نمیخواستم اینجوری بشه فقط میخواستم بعد چند سال یبار اعتراض کنم بفهمن چغندر نیستم

نه فکرکنم همونی که مادرشوهرش از کربلا واسش یه روسری آورده بود

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چرا بره از دلش در اره خوب حتما رفتار بدی کردن که شما اینجوری برخورد کردی من یه بار پدر شوهرم اومد حرف بزنه به شوهرم گوشیو از شوهرم گرفتم دهن به دهن جوابشو دادم یه یک سالی هم نه من نه شوهرم اون طرفی نرفتیم بعد یه سال با سلام و صلوات اومدن دنبالمون با کلی منت رفتیم خونشون.چقدرم تحویلمون گرفتن

گاهی وقتا زندگی با فراز و نشیبایی که داره آدمای دور و برتو بهت نشون میده که بدونی که همه ی ادما از خوشی هات شاد نمیشن و حتی گاهی بعضی از اونا ناراحتی هاتو بیشتر دوست دارن پس سعی کن انقدر قوی باشی که تو همه ی شرایط بتونی خودت بالا نگه داری💎💎دسته یارمونو بگیرم پا به پای هم دوش به دوش هم بریم انقدر بریم که به نوک نوک کوه برسیم انوقته که ادم میگه من به هیچ کسی احتیاج ندارم جز خدااااا و همسرم❤❤❤❤وعشق،دوست داشتن،امید خلاصه میشه و میرسه به روشنایی زندگی👶👶👶👶👶👶فقط و فقط و فقط بچه❤❤❤❤❤❤❤موجود بینظیری که همه ی جون و عمرتو میدی که خم به ابروهاش نیادو همیشه بخنده و شاد باشه💋💋💋💋💋💋💋دوست داشتن های من خیلییییی دوستون دارم❤❤❤❤💋💋💋💋

ما هم سر سوغاتی دعوا داشتیم یه بار خواستیم اعتراض کنیم شدیم ادم بد ولی اگه اعتراض نمیکردم تا اخر عمر خودمو نمیبخشیدم همون بهتر که ادم بد بشم

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش

من ازتاپیک قبلت خبرندارم

ولی اینکه الان گفتی کادورونیاوردی واقعا کاردرستی نبوده

بقول پدرشوهر میبردی ومینداختی دور

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤