2777
2789

سلام 

بیاید بخندیم 

هر شیطنتی که کردید به خصوص بلاهایی که سر معلم ها اوردید یا سوتی هایی که سر کلاس دادید یا تقلب های با حال 

لو رفتناتون خلاصه هر چی 

کلی نگید با جزییات بگید تجسم کنیم بخندیم

اول خودم 

من در عین ارامش خیلی کارا کردم یکیش اینکه 

گرد گچ های پا تخته بود جمع میشد اون جا که خود گچ ها رو میزاشتن جمع کردم با کمک بچه ها ریختیم روی کولر سقفی کلاس  سه تا پره داشت تا جایی که میشد ریختیم و منتظر شدیم معلم بیاد 

قرار شد یکی بگه گرمه و بعععععععله 

اول اروم اروم شروع کرد به چرخش و بعد کلاس در هاله ای گرد محو شد      

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟

هی یادش بخیر بهترین دوران کاش زمان همونجا متوقف میشد 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یادمه نوری ک میفتاد روشیشه ساعتامون نورشو منعکس میکردیم ب صورت معلممون😂بیچاره معلمم پیر بود هی میگف ایننن کیههه نکنننننن 😂گچم مینداختیم روصورتش 😆ایوای خدا ببخشه الان فم کنم مرده حلال کنه😆

سه نفری یه نامه نوشتیم انداختیم تو صندوق مشاور.خالی بستیم که با یه پسره دوستم و میرم خونشون و میخوام نرم مدام تهدیدم میگنه و ...در حدتاپیک های دهه ۸۰ همینجا

مشاور تا۶ ماه رو بردش میزد قوی سیاه نگران نباش مراجعه حضوری کن.قوی سیاه ما کمکت میکنیم و.....گ

سلام عزیزم مراقب باشین کاربرا مسائل زشت و غیراخلاقی و جنسی رو تعریف نکنن    

چرا تاپیکمو حذف نمیکنید  دوبارپیام دادم

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر

ب محض اینکه زنگ کلاس میخورد یکی میزد رو در کلاس ماهم اون وسط میرقصیدیم بعد معلم پرورشی اومد محکم زد رو در کلاس گفت مگه عروسی ننتونه حالا قیافه اون دوستم ک میزد رو در کلاس😎قیافه من ک داشتم میرقصیدم😶قیافه اون خانوم پرورشی👺 و قیافه مدیرمون پشت سرش😒 او رفت و ما همچنان ب رقصمون ادامه دادیم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

يبار يكي از بچه ها با دبيرمون دعواش شد 

بعد دبيره هي داد ميزد 

بعد ي دقه از كلاس رفت بيرون برع سره كمدش 

من داد زدم ب دختره گفتم چقدر بيشعوره 

نگو دبيره شنيده فك كرده اون دختره گفته اوكد تو شروع كرد جيغ زدن بيشعور خودتي ب من ميگي بيشعور فلانت ميكنم 

تو همين عي منم هي داشتم داد ميزدم ميگفتم خانوم من بودم خانوم من بودم بعد يهو گف تو بودي چرا گفتي 

گفتم با فلاني بودم😐

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه
سه نفری یه نامه نوشتیم انداختیم تو صندوق مشاور.خالی بستیم که با یه پسره دوستم و میرم خونشون و میخوام ...

وای دهنت سرویس😂😂😂😂

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی