2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون کمربندو از جلوش بردار

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

پسر یک ساله منم همینه 

وقتی میخواد با من و باباش و خواهرش مثلا بازی کنه میاد میزنه ب سرو صورتمون 

یا وقتی خواهرش گریه میکنه ب جای ناز کردن میزنتش 

منم نمیدونم چطوری ترکش بدم 

من یه سالشه وقتی بهش میگم نکن منو میزنه😶😶😶

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

نگران نباش عادیه چون میخواد به زور حرفشو بگه بگو خوشگلم این کارو نکن بچه است خیلی بامحبت بگو که نکنه هربار که میزنه یا گریه کن الکی بگو میزنی گریه میکنم 

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ تو بهر هیچ برهیچ مپیچ
حتمن دیده یاد گرفته براهمین میزنه

نه بابا بچه ها خيلياشون تو اين سن همينن

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

اقتضای سنشه نمیفهمه که این کارش بده بهش نگو نکن ، جیغ و داد هم نکنید خوشش میاد بدتر می کنه ، در چنین مواقعی سریع حواسش رو پرت یک کار دیگه ای کنید ، یک مدتی بعد زدن رو فراموش می کنه

دختر منم یکسال و نیمشه دست بزن داره چنگ گااااز و ضربه،موهای منم میکشه تازه😭😭😭

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...