2777
2789

سلام من تنبلی شدیددارم تواخرین سونو اصلافولیکول نداشتم دوماه یبارم پری میشم یکساله و نیم تواقدامم این قرصارم مصرف کردم ....سیبروتورون..دوفاستون..متفورمین..کلوموفین..لتروزول..ولی جواب نگرفتم میخام ببینم کیا مثله من بودن و ای یو ای ..یا ای وی اف کردن حالااسماشودقیق یادم نیست اگه اشتباه نوشتم ببخشیداینارو انجام دادنو نتیجه گرفتن?توروخدابگید?

.                             

همه قرصا رو بذار كنار درمان گياهى رو شروع كن به راحتى حل ميشه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میسه بپرسم چه زمانی ای یو ای یا ای وی اف میکنن

بعد از ۲سال که  طبیعی باردار نشه

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

برای تنبلی تخمدان یا اصلا هر مشکل دیگه . اگه از دارو ها نتیجه نگرفتی سبک زندگیتو عوض کن مثلا پیاده روی کن تحرک داشته باش . میوه و سبزیجات بخور از دم نوش ها استفاده کن . از استرس به دور باش . 

بدون فولیکول که نمیشه iui یا ivf کرد

خب پس من چیکارکنم البته ماه پیش سونوندادم ولی اعلاعم تخمک گذاریو داشتموبه موقع پری شدم ولی باردار نشدم لتروزول مصرف کرده بودم

.                             

چه درمانی هست

راه هاى درمانش زياده،قرص يا قطره ويتاگنوس،عرق فراسيون،در صورت بالا نبودن پرولاكتين رازيانه و پياز درمانى

گرم كردن محيط رحم با بادكش گرم و مصرف سياهدانه و عسل

حذف سرديجات و لبنيات تا چهل روز و....

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
عرق رازیانه خوردم 

پرولاكتينت نرمال بود كه خوردى؟نتيجه نگرفتى؟بايد مرتب بخوريا

من با همينا باردار شدم

میسه بپرسم چه زمانی ای یو ای یا ای وی اف میکنن

زمانی که زن یا مرد نتونن از طریق نزدیکی بچه دار بشن یا نزدیکیشون با مشکل همراه باشه آی یو آی میکنن . البته یکی مثل من که ناباروری بی علت دارم هم مجبور شدم آی یو آی کنم 

اگه تخمک یا اسپرم مشکل داشته باشه یا تعدادش کم باشه آی وی اف میکنن

خب پس من چیکارکنم البته ماه پیش سونوندادم ولی اعلاعم تخمک گذاریو داشتموبه موقع پری شدم ولی باردار نش ...

اگه به موقع پریود شدی یا نهایتا تا 7 روز عقب جلو میشه تنبلیت شدید نیست . کاش میرفتی سونو حتما فولیکول داشتی . میتونستی آی یو آی کنی .