2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه دختر من شربت آزیترومایسین و آیورا و کوریزان داده بود....اینا خیلی خوب جواب دادن،دختر من یه سال و نیمیشه بمیرم براش اصلا نمیتونست نفس بکشه

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
واسه دختر من شربت آزیترومایسین و آیورا و کوریزان داده بود....اینا خیلی خوب جواب دادن،دختر من یه سال ...

نه نه ببخشید ۱۵ ماهشه

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢

سمیه جان واسه خروسک هیچی بهتر از بخور سرد نیست جون باعث میشه التهاب مجاری تنفسی کم بشه . البته در موارد حاد حتما باید به درمانگاه مراجعه کرد تا رسیدگی بشه. ولی اگر خروسک خیلی تکرار بشه بهتر پیشه یک متخصص کودکان برده بشه. چون من پدرم فوق تخصص آسم و آلرژی هستند و خودم هم یک دختر 4 ساله دارم که گاها دچار خروسک شده ، یه اطلاعاتی دارم .

سمیه جان واسه خروسک هیچی بهتر از بخور سرد نیست جون باعث میشه التهاب مجاری تنفسی کم بشه . البته در مو ...

خوب شد دوباره گرفت 

بردم دکتر میگه ویروسه

میترسم اسم باشه

خدایا شکرت

سمیه 65. لطفا کمکم کن من تاپیک شماروالان دیدم که گفتین دردوران بارداری جنین شماروالان بوده الان وضعیت نی نی چطوره. آخه ب منم گفتن دورسرجنین کوچیک ومهره هایپوپلازیک ومیکروسفاله نميدونم چیکارکنم الان 6ماهه سقط نکردم

اگه موقع خواب سرفه اش بیشتر میشه طوری که نتونه بخوابه احتمال زیاد خروسک گرفته و حتما ببرش دکتر امپول بزنه چون خدایی نکرده احتمال خفگیش تو خواب زیاده.  من بچه خودمو پیش دکتر شهرام سیدی بردم خیلی خوب بودن.